Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Så här uppdaterar du din programvara

Du kan ladda ner de senaste uppdateringarna för din Olympus programvara när som helst. Det är väldigt enkelt och tar bara några minuter. Följ bara stegen nedan.

Uppdateringsförfarande för Olympus Viewer 2 Software

1. Logga in på din dator med ett konto som har administratörsrättigheter och anslut datorn till internet.

2. Starta OLYMPUS Viewer 2 software.

3. För att skaffa den senaste uppdateringen, välj Update Software i Hjälp-menyn längst upp.

4. Om du vill se mer information, klicka på Details-knappen. Annars fortsätter du genom att klicka på Update.

5. Efter att du har accepterat villkoren, kommer uppdatering hämtas från Internet och installeras. När installationen är avslutad, kommer OLYMPUS Viewer 2 automatiskt stängas och öppnas på nytt. Din mjukvara har nu framgångsrikt uppdaterats.

Uppdateringsförfarande för Olympus Software [ib]

1. Logga in på din dator med ett konto som har administratörsrättigheter och anslut datorn till Internet.

2. Starta OLYMPUS software [ib].

3. För att ladda ner den senaste uppdateringen, välj Update Software i Hjälp-menyn längst upp.

Din programvara utför då en kontroll för att se om den senaste versionen är tillgänglig.

4. Efter att du har accepterat villkoren, kommer uppdateringen att hämtas från Internet.

5. För att färdigställa uppdateringen måste du starta installationen.