Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Firmware update instructions

Du kan ladda ner den senaste programvaran till din kamera, precis som du kan uppdatera programvaran på din dator. Allt du behöver göra är att följa de enkla stegen nedan.

Ladda ner programvaran OLYMPUS Digital Camera Updater

OLYMPUS Digital Camera Updater behövs för att du skall kunna uppdatera din kamera till den senaste versionen.

Olympus Digital Camera Updater:

Ladda ner

Nedladdning och tillämpning av programvara

Varning:
Kamerans programvara kan inte ändra tillbaka till en tidigare version när en senare är installerad.

Förberedelser:

1. Logga in på din dator med ett konto som har administratörsrättigheter.
2. Anslut datorn till internet.
3. Se till att kamerans batterier är ordentligt laddade så att kameran inte laddar ur under uppdateringen.
4. Ta bort minneskortet från kameran.

För att ladda ner den senste mjukvaran till din kamera. Följ dessa steg:

1. Dubbelklicka på OLYMPUS Digital Camera Updater.
2. Läs användarvillkoren och nslut kameran till datorn via USB-kabeln.
Meddelande:
- Din kamera kan komma att visa flera val på skärmen. För Olympus E-System kameror, välj STORAGE. För digitalkameror som inte tillhör E-System, välj PC. Tryck på kamerans [OK] knapp för att fortsätta.
Klicka Next för att komma vidare.

3. Om nyare uppdateringar finns till din kamera kommer de att synas i informationsrutan. För att se vad uppdateringen innehåller väljer du Details från listan. För att välja den tillgängliga uppdateringen klicka Update och sedan Yes. (Om du väljer No, kommer uppdateringen att avslutas.)

4. Läs igen Software License Agreement. Om du accepterar dem, klicka Agree för att fortsätta.

5. När kamerans skärms säger OK,om visas på bilden nedan är kameran uppdaterad.
Välj Next.

6. Ta bort USB-kabeln från datorn och kameran och välj Close.