Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MODERN OCH MÄKTIG

Olympus PEN är inte bara en kamera. Den är din kreativa partner.
Ett ställningstagande, en förlängning av den du är och hur du ser på omgivningen. Den är arvet efter PEN Generation, rätt val för mäktiga kvinnor med livslust och passion för design, fotografering och en urban livsstil. De som skapar trender och ser till att få det de vill. De som hela tiden formar nutiden och förändrar framtiden.

Vi hyllar dessa kvinnor och det är därför vi har tagit fram ett komplett sortiment med accessoarer speciellt för dem.

MINIMALISTISK.
FUNKTIONELL.
ELEGANT.

Leather collection

THE REAL THING

En del saker blir aldrig omoderna, och känslan av äkta skinn är en av dem. Vår skinnkollektion är utformad för att hålla och designad för att tilltala – en delikat balansgång mellan form och funktion. Dessa väskor är vår tolkning av en tidlös klassiker, ett måste för alla modemedvetna fotografer.

LÅT INTE UTSEENDET LURA DIG

Trots att de är snygga är både vår axelväska och bucket bag seriös kamerautrustning för kreatörer. Med funktionen vadderad kameraväska och en snygghet som är pricken över i oavsett outfit kompletterar de verkligen vår Leather collection.

Minimalistiska men funktionella. Eleganta men fortfarande kameraväskor.

Alla skinntillbehör

 • Handremmar

  Handremmarna är tillverkade med stort fokus på design och funktion för att överbrygga klyftan mellan mode och fotografering. De fina remmarna är bekväma och inte bara till för att hålla din Olympus PEN säker.

 • Axelväskor

  Axelväskan för samman de funktionella fördelarna med en vadderad kameraväska och elegansen hos en handväska. Designen i äkta läder och den avtagbara remmen gör väskan tålig och mångsidig.

 • Bucket bag

  Vår Bucket Bag är tillverkad i smidig mocka av hög kvalitet och kombinerar alla fördelar hos en vanlig kameraväska med utseendet hos en riktig drömväska.

HÅLL DET
KLASSISKT.

Style collection

ETT VACKERT MÅSTE

Den bästa kameran är den du faktiskt har med dig. Därför tog vi fram vår Style collection – de snyggaste accessoarerna att bära kameran med.

Våra halsremmar och remmen med krokodilskinnsmönster gör din kamera elegant och sofistikerad. De bidrar med en klassisk touch och gör kameran till en förlängning av din personliga stil.

Alla Stiltillbehör

 • Halsremmar

  Halsremmarna gör din kamera ännu snyggare. De är tillverkade i elegant svart läderimitation med silver- och guldfärgade metalldetaljer som skapar harmoni mellan kameran och din stil.

 • Croco strap

  Med sina gulddetaljer och trendiga mönster är denna kamerarem en fräsch tolkning av en stilklassiker. Låt krokodilskinnsmönstret bli nästa tillskott till din kollektion.

HUR SNYGG
SOM HELST!

Designer collection

Ink Couture

Kollektionen Ink Couture är en perfekt kombination av mode och funktion. Remmarna och fodralen är utformade med syfte, för att vara mycket mer än bara en snygg accessoar.

COLOR IT PRETTY

Designer collection har tagits fram i syfte att imponera. Dessa fodral skyddar, stödjer och hyllar din Olympus PEN på sitt eget unika sätt. Håll stilen samtidigt som du håller kameran både säker och snygg.

Alla designertillbehör

 • Axelremmar

  Tillbehören gör en outfit. Det är därför Olympus har skapat dessa axelremmar med en wow-faktor. Olympus axelremmar finns i ett stort utbud av mönster som utstrålar en känsla för trender och harmoniska mönster.

 • Väskor

  Dessa snygga
  fodral skyddar alla fashionistas kameror och objektiv. Fantastiska, moderiktiga följeslagare.

DOES YOUR HEART BEAT FOR FASHION & LIFESTYLE?

Hämta inspiration och påbörja din egen kreativa resa med PEN.

Oavsett om du vill få din profil i sociala medier att sticka ut, bli bättre på att fota eller lära dig mer om vårt system har vi rätt innehåll för dig.

Upptäck  

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.

Följ oss