Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Testa live
 
 

Tough! TG-Tracker

Den ultimata actionhjälte
för alla utmaningar
"Perfekt för alla äventyr, oavsett hur tuffa"

Ta dig an berget, visa att du har vad som krävs, ge lutningen vad den ber om ... tuff nog för alla utmaningar, TG-Tracker en robust och enkel kamera att hantera och som ger dig lysande filmer och stillbilder i de tuffaste förhållandena.

"Perfekt för alla äventyr, oavsett hur tuffa"

Ta dig an berget, visa att du har vad som krävs, ge lutningen vad den ber om ... tuff nog för alla utmaningar, TG-Tracker en robust och enkel kamera att hantera och som ger dig lysande filmer och stillbilder i de tuffaste förhållandena.

"Det är som att återuppleva de häftiga rörelserna igen"

4K film, kraftfull bildprocessor , 5-axlig bildstabilisering och ett Ultra-vidvinkelobjektiv är bara några av de funktioner som hjälper dig att fånga all action. TG-Tracker levererar en exceptionell filmprestanda utan komplicerade kontroller, så att du kan koncentrera dig på att fånga upplevelsen.

"Ett fantastiskt sätt att spela in och se utförandet"

TG-Tracker loggar och spårar dina äventyr, och ger dig en verklig känsla av prestation. Detaljerad loggning ger dig en fördjupad bild av nyckeldata , så att du kan förbättras ytterligare med OLYMPUS Field Sensor System.

 •  
  It is Tough!
 •  
  Superb 4k video
 •  
  Anta utmaningen

Måste-ha TG-Tracker funktioner

 • Tuff prestanda

  Vattentät till 30m, frys till -10 ° C, stötsäker till 2,1, krossäker till 100kg och dammtät - den nya
  TG-Tracker är byggd för att uppskatta vilken utmaning du än står inför. Ett sofistikerad inre och yttre chassi och det berömda OLYMPUS tätningssystemet ger en imponerande tuff, vattentät prestanda.

  • 2,1

  • 30m

  • 100 kg

  • -10°C

 • Field Sensor System

  Fem-sensors spårning i en tuff video- och stillbildskamera fångar allt du ser och registrerar allt du känner! GPS, kompass, accelerationssensor , barometer och termometer spårar all action, vilket gör dina äventyr ännu mer minnesvärda . Idealisk för inspelning av personliga prestationer under utmanande utomhusaktiviteter .

 • Ta en bild, spåra och visa

  Överför dina bilder eller videoklipp, och logga sina uppgifter, till din smartphone och OI.Track App. Kontrollera dina framsteg och kompetensutveckling på ett ögonblick, med omkoppling mellan de olika loggdata och matcha mot dina stillbilder och videoklipp. Med den kostnadsfria OI.Share Appen, kan du sedan enkelt importera dina äventyrs bilder till din mobila enhet för att visa upp på sociala webbplatser. Eller använda enheten som en fjärrkontroll för att styra TG-Tracker's inställningar och bildhantering.

 • 4K och ultravidvinkellins

  4K films kapacitet och ultravidvinkellins fångar hela scenen av action i superskarpa detaljer. Med den ultravidvinkellinsen med en full 204 ° bildvinkel kan du livfullt återuppleva upplevelsen.

Fler funktioner
 • 5-axis IS

  TG-Tracker har det imponerande 5-axliga (bildstabilisering) systemet för att kompensera alla typer av oskärpa. Perfekt för supersläta filmer oavsett hur ojämnt underlaget är.

 • Flip-out 1,5 "LCD

  1,5 "LCD-färgskärm med 115.200 punkter placerar dig i bilden när du fotograferar och spelar in. Vänd ut LCD-skärmen - oavsett action!

 • 4K film

  Spela in 4K filmer med
  TG-Tracker och den berömda OLYMPUS bildbehandlingstekniken , levererar levande stillbilder och filmer detaljrika och lågt brus.

 • Kraftfull strålkastare

  Högintensiv strålkastare finns för tuffa ljusförhållanden . Upp till 60 lumen ljusar upp mörker på ett avstånd av 3,5 m max. på en minut. Den snabba funktion låter dig snabbt belysa objekt för att ge dina bilder en känsla av realism.

 • Time-lapse film

  Med time-lapse filmläget kan du fånga soluppgångar, förändrade väder eller unika actionsekvenser som filmer med en speciell time-lapse effekt. Också utmärkt för att visa på nätet.

 • Loop inspelning

  Loop inspelning gör att du kan spela in filmer ända tills minneskortet är fullt eller batteriet är urladdat. Varje fil är hela 29 minuter, vilket gör filhantering lätt för alla sök- och redigeringsuppgifter efter inspelningen.

 • Undervattens detektor

  TG-Tracker känner automatiskt av när du är under vatten. På ett vattendjup under 50 cm, växlar kameran till optimalt läge för fotografering under vattnet - så att du kan koncentrera sig helt på en 'once in a lifetime' dykupplevelse.

 • Långtidsverkande batteri

  Med hög kapacitet ger långvarig litiumjonbatteri imponerande kontinuerlig filminspelnings kapacitet.

 • Handtag & adapter

  Den stadigt greppet hjälper dig fånga motivet från alla håll, även i extremt aktiva situationer. Mount Koppling adapter kan också fastsättningen av tillbehör från tredje part för obegränsade möjligheter.

Tough! TG-Tracker Specifikationer

Tough! TG-Tracker Specifikationer
 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OLYMPUS-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   
Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 
Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.