Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Tough-prestanda.
Inga kompromisser.
 • Enastående bild- och videokvalitet
 • Variabla undervattenslägen
 • Oslagbar Tough-prestanda

Upplev världen

med nya Tough!

Ta med dig TG-6 och ge dig ut på äventyr. Den här kameran är den perfekta följeslagaren om du vill föreviga alla imponerande ögonblick under resan, oavsett förhållanden. En rad tillbehör utökar din Tough-upplevelse och gör dig redo för till och med de mest krävande äventyr.

TG-6 är vattentät ner till 15 m, stötsäker för fall från upp till 2,1 m, dammsäker, fryssäker ner till -10 °C och krossäker. Dessutom har den en imskyddande beläggning, som även gör den äventyrssäker.

Föreviga varenda ögonblick

Under vilda äventyr vet man aldrig vad som väntar. Kombinationen av ett högupplöst F2-objektiv, TruePic VIII och en bildsensor på 12 megapixlar ger dig friheten att ta kvalitetsbilder oavsett förhållanden. Även vid dåligt ljus blir bilderna alltid tydliga och vackra.

Missa aldrig den perfekta bilden

När du trycker ner slutaren halvvägs börjar Pro Capture fota och buffra bilder vid 10 fps. När knappen trycks ner helt börjar kameran fota kontinuerligt. På så sätt kan du ta bilder som inte var möjliga tidigare.

Den perfekta balansen

TG-6 kan föreviga även tuffa ljusförhållanden med enorma skillnader mellan ljus och skugga. HDR-läget kombinerar fyra bilder med olika exponeringstider i en enda bild, vilket gör bilderna ljusare eller mörkare efter behov. På så sätt kan du verkligen återskapa både ljusa och mörka partier genom att hitta den perfekta kontrasten och balansera svart och vitt.

 • HÖG BILDKVALITET

 • PRO CAPTURE

 • HDR

Dela resan

Få större kontroll över fotograferingen: med OI.Share-appen kan du inte bara använda smarttelefonen som en flexibel fjärrkontroll utan även dela dina upplevelser direkt tack vare inbyggd Wi-Fi.

Fältsensorsystemet

Tack vare det integrerade fältsensorsystemet som automatiskt håller koll på dina rörelser vet du alltid var bilderna är tagna. Få mer information om dina minnen: OI.Share-appen kopplar GPS-, kompass-, manometer- och temperaturdata till dina bilder och videor.

Dina minnen har aldrig varit så livfulla

Väck liv i dina aktiviteter genom att föreviga varenda detalj i precis rätt ögonblick. Med 4K-video kan du filma dina favoritögonblick med otroligt resultat och skapa filmer i Full HD med 120 bilder per sekund.

Dyk ner i undervattensvärlden med TG-6

Ta reda på vad som finns under ytan. TG-6 är vattentät och utformad för att kunna användas på djup ner till 15 m utan extra utrustning.

Dyk djupare

Vill du dyka ännu djupare? Undervattenshuset PT-059 för TG-6 erbjuder en ännu mer spännande upplevelse under vattenytan på djup ner till 45 m. Och inte nog med det – du kan utöka kameran ytterligare med ett stort utbud av tillbehör.

Föreviga den fascinerande undervattensvärlden

Ett av de tre vitbalanslägena för undervattensfotografering kan väcka liv i dina bilder, oavsett djup. Använd ”Shallow” (upp till 3 m djup) för att förbättra röda toner, ”Mid Range” för ett djup från 3 m till 15 m eller ”Deep” för att förbättra blå toner på djup större än 15 m.

Mikroskopläge under vatten

Gör en djupdykning och kom närmare än någonsin tidigare. Med mikroskopläget för undervattensfotografering kan du ta närbilder upp till 1 cm från objektivet, så att du kan föreviga även de minsta detaljerna.

Undervattens-HDR

Undervattens-HDR balanserar ljusa och mörka partier perfekt genom att förhindra för stora skillnader mellan svart och vitt. Resultatet är imponerande, dynamiska undervattensbilder.

 • VITBALANS UNDER VATTEN

 • MIKROSKOPLÄGE

 • UNDERVATTENS-HDR

Dra blickarna till de minsta detaljerna

Gå bortom ögats begränsningar! Med mikroskopläget kan kameran fota motiv så nära som 1 cm. Få förstoring på upp till 44,4x på skärmen i kombination med det flexibla zoomreglaget. Med Light Guide LG-1 och Flash Diffuser FD-1 får TG-6 ännu större potential vid makrofotografering.

Fokusera på det som är viktigt

TG-6 ger dig friheten att fokusera på det som krävs i varje situation. Med fokusstackning och fokusgaffling erbjuder kameran två kraftfulla lägen som låter dig antingen fokusera på hela scenen eller skapa en större räckvidd som du kan fokusera på senare.

Ge din resa det lilla extra

Har du någonsin önskat att du kunde ta en stund och tänka tillbaka på allt du upplevt? Du kan redigera dina RAW-bilder med programvaran Olympus Workspace och skriva ut fysiska kopior. På så sätt blir upplevelsen komplett och du kan njuta av den för alltid.

Två färgvarianter

För att framhäva din personlighet kan du välja mellan en röd och en svart version av TG-6.

Optimalt grepp

På framsidan av TG-6 finns ett grepp som gör att kameran är lätt att hålla i, även när du vandrar mitt ute på landsbygden.

Låsknapp för tillbehör

Låsknappen för tillbehör förhindrar att monterade tillbehör, som fisheye-konverter, telekonverter, ljusguide eller blixtspridare, ramlar av. På så sätt kan du känna dig helt trygg när du bär kameran med tillbehöret monterat.

Kamerareglage/zoomreglage

Zoomreglaget på TG-6 är utformat så att du kan använda kameran när du har på dig vantar och åker skidor i branta backar. Dessutom gör kamerareglaget det enkelt att anpassa fotoinställningar, som exponeringskompensation.

Rutnät för stabil zoomning

TG-6 har en skärm med rutnät som hjälper dig att åstadkomma optimalt uppdelningsförhållande. Du kan välja mellan standardrutnätet eller det gyllene snittet.

Olika exponeringslägen och anpassade inställningar

Utöver de bekanta lägena Bländarprioritet och Program har lägesratten även ett filmläge, för enkel tillgång till olika filmstilar.

Gör äventyren ännu mer spännande
 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OM Digital Solutions-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online