Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

NJUT. KLICKA. UPPREPA.

OLYMPUS PEN E-PL9

SLUTA KLICKA. BÖRJA FOTA.

Bättre foton utan ansträngning och en fin kamera att ta dem med. Ta dina foton till en ny nivå med Olympus PEN E-PL9 och dela dina favoritbilder enkelt tack vare inbyggt Wi-Fi som enkelt ansluter till din smarttelefon. Det är din tur: Sluta klicka. Börja fota.

 • STÖRRE KREATIVITET

  Andra säger att jag är kreativ och behöver en kamera som låter mig uttrycka mina känslor. Jag älskar att E-PL9 är så intuitiv, det har gett mig större självförtroende. Auto-läget underlättade i början, eftersom kameran är så smart, men nu använder jag pekskärmen för att komma åt alla kreativa alternativ. Jag kan skapa stora tryck av mina tavlor eftersom kvaliteten är minst lika bra som på större modeller.

 • DET PERFEKTA ALTERNATIVET

  Det spelar ingen roll hur snygg min outfit är, om den inte känns bra är det inte den rätta. Samma gäller kameror. Jag fokuserar på detaljerna och lägger märke till hur det läderliknande materialet har formats efter kameran i perfekt harmoni, vilket gör den enkla men klassiska designen sofistikerad. Den måste även fungera: enkla saker, som att ta på motivet på skärmen för att fokusera eller fota, så enkelt. Reglagen på E-PL9 känns bra och sitter på rätt plats, dessutom kan jag välja färg efter min stil.

 • Uttryck dig själv

  Jag vill gärna lära mig mer om vad som gör en bild bra, och E-PL9 hjälper mig. Det som tidigare fanns begravt i menyer finns nu endast ett tryck bort tack vare AP-läget som låter mig skapa drömlika multiexponeringar eller vackra nattbilder. Extra objektiv får mina bilder att sticka ut ur mängden. Mina porträtt har nu den där professionella bakgrundsoskärpan som är mycket mer autentisk än resultatet med min telefon tack vare 45mm F1.8. Det finns till och med instruktionsvideor via den kostnadsfria OI.Share-appen.

 • DELA LIVET

  Om jag tar en bra bild av en vän måste jag dela den - nu! Det är enklare än någonsin tack vare Wi-Fi-anslutningen mellan min E-PL9 och smarttelefon. Jag kan till och med hämta bilder från kameran när den ligger i väskan och publicera dem via gratisappen. Den fantastiska bildkvaliteten har fått min blogg och Instagram-kanal att växa.

DOES YOUR HEART BEAT FOR FASHION & LIFESTYLE?

Stig in i den snygga världen av OLYMPUS PEN-kameror

Inspireras av våra europeiska bloggare & deras berättelser och bli en del av OLYMPUS PEN Generation.

Upptäck  
pen_e_pl8_features_hl_1

Lära sig att älska objektiv

Gör saker med din kamera som din telefon bara kan drömma om - från att fånga upp de minsta detaljerna med närbildsobjektiv som 30mm F3.5 Macro till att ta de vackraste porträtten med 45mm F1.8, för enastående bokeh - det är bakgrundseffekten med oskärpa. Rätt objektiv påverkar även perspektivet och "plattar till" ansiktet, för en mer smickrande effekt än den förvridna bild man ser i många telefonselfies. Lär dig mer om objektiv här:

pen_e_pl8_features_hl_2

Bli vän med blixten

Blixtar har ofta ett dåligt rykte, men de kan verkligen skapa bra bilder i utmanande ljus. Fotar du någon mot ett fönster eller solsken? Använd ufyllnadsblixten för att smeka motivets ansikte. Blixten kan frysa rörelser när den övergripande situationen är för mörk för att möjliggöra snabbare slutarhastigheter, eller kan belysa ett motiv i en nattscen. Med E-PL9 kan du kontrollera blixten exakt, för att få den effekt du vill och bli en riktig fotograf.

Du kanske tycker det här är intressant?
 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OLYMPUS-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.