Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PEN E-PL7 är en riktig pärla.

Min senaste pärla

En av mina favoritbelöningar är en shoppingresa till Paris eller Milano. Jag är beroende av snygga kläder, smycken och fashionabla accessoarer eftersom de visar min feminina sida. Det var precis det jag tänkte på när jag köpte min PEN E-PL7. Den passar min chica stil. Kamerans nätta siluett, vitt glänsande kamerahus och snyggt kameragrepp kompletterar min eleganta look. Den drar allas blickar till sig när jag bär den.

STIL

High-class look

När jag går ut måste min look vara perfekt, min egna eleganta stil. PEN E-PL7 är gjord av premium metall förstärkt med en läderlook-finish som understryker min egna personliga sofistikerade stil. Tack vare att kameran är så liten får den plats perfekt i min handväska tillsammans med mina andra älskade accessoarer.

ELEGANS

Uttryck dig själv!

Jag vet aldrig vem jag möter när jag är ute och shoppar eller fikar på ett kafé så jag ser till att jag alltid är förberedd med min PEN E-PL7. Med den kan jag ta fantastiska selfies och det är hur lätt som helst, bara att vika ner LCD-skärmen. En mängd andra saker gör att mina bilder blir krispiga och vackra.

SKÖNHET

DOES YOUR HEART BEAT FOR FASHION & LIFESTYLE?

Stig in i den snygga världen av OLYMPUS PEN-kameror

Inspireras av våra europeiska bloggare & deras berättelser och bli en del av OLYMPUS PEN Generation.

Upptäck  

Visa mina bilder

Så fort jag fick de rätta poserna med PEN E-PL7 kunde jag dela dem direkt med mina vänner och följare på min blog genom kamerans WiFi. Jag behövde inga kablar, det var bara att föra över bilderna till min mobiltelefon och sedan dela dem därifrån. Enkelt!

Bli kreativ

Min kreativitet är inte begränsad bara till modet. Så det är bra att PEN E-PL7 även låter mig uttrycka mig fullt ut med någon av de 14 Art Filters och 9 Art Effects. Jag gillar speciellt de nya filtren Vintage och Partial Colour. De ger mina foton en speciell touch.

Partial Colour

Vintage

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 
Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.

Du kanske tycker det här är intressant?