Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

PASSION

KRÄVER

KVALITET

E-PL10

Ren estetik, tidlös design och teknik med hög prestanda som alltid uppfyller dina professionella krav. I linje med din kreativa vision erbjuder E-PL10 en rad tekniska funktioner som innebär att alla bilder du tar har din unika stil.

Läs mer

Fixa looken: Vilken är din PEN-stil?

 • E-PL9

  Med enklare åtkomst till kreativ kontroll än någonsin tack vare pekskärmen, kombinerad Bluetooth- och Wi-Fi-anslutning för ännu enklare bildöverföring samt en ny och avundsvärd stil med den kvalitetskonstruktion som Olympus PEN-serien är känd för.

 • E-PL8

  ”Med den fantastiska designen och de nya, snygga tillbehören är denna lilla pärla perfekt för en bloggares livsstil. Kameran är lika lätt att använda som en smarttelefon, men kvaliteten på bilderna tog mitt Instagram-konto till en ny nivå.”

 • Modeaccessoarer

  Olympus PEN – inte bara en kamera utan ett måste för alla fashionistas som kompletteras av fantastiska accessoarer. Tillbehör för alla modemedvetna med livsglädje som älskar design, fotografering och stadslivet.

 • Låt dig inspireras

  Oavsett om du vill få din profil i sociala medier att sticka ut, bli bättre på att fota eller lära dig mer om vårt system har vi rätt innehåll för dig.

PEN-F

Nya Olympus PEN-F är mer än bara vacker. Det är resultatet av 80 års kamerahistorik och tekniska innovationer. Är du redo att väcka besten?

Läs mer

Du kanske tycker det här är intressant?