Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Skaffa looken. Vilken PEN är din stil?

 • E-PL9

  Med enklare pekskärmsåtkomst till kreativa reglage än någonsin, anslutning via både Bluetooth och WiFi för enklare bildöverföring samt en ny, avundsvärd stil och känsla med den eleganta konstruktionen som Olympus PEN-serien är så känd för.

 • E-PL8

  “With its stunning design and new stylish accessories this little gem is perfect to live a blogger’s lifestyle. The camera is as easy to use as a smartphone but the quality of the photos I shot with it brought my instagram account to a new level.”

 • Mode-tillbehör

  Olympus PEN - inte bara en kamera, den modeintresserade kan komplettera den med fantastiska accessoarer. Det finns tillbehör som passar för alla modemedvetna med livsglädje och en passion för design, fotografering och stadslivet.

 • PEN Generation

  PEN-Generation – för alla som älskar mode, skönhet, livsstil och förstås fotografering. Ladda upp dina bilder, bli inspirerad av de senaste PEN-berättelserna och lär dig mer om fotografering. Platsen att vara på för alla modelejon!

PEN-F

Nya Olympus PEN-F är mer än bara vacker. Det är resultatet av 80 års kamerahistorik och tekniska innovationer. Är du redo att väcka besten?

Läs mer

Du kanske tycker det här är intressant?