Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Mode-tillbehör

för fashionista-fotografer

Oh,it's fashion!

OLYMPUS PEN - är inte bara en kamera utan ett trendigt måste-ha som kompletteras med fantastiska tillbehör. Det är dessa tillbehör som fångar ögat och gör varje look perfekt. Vi använde dem som inspiration för PEN Generationen,en serie för modemedvetna kvinnor med livsglädje och en passion för design, fotografering och storstadspuls.

Internationellt kända modebloggare som Camilla Pihl,Paula Ordovás, Hanna Schumi,Kayla Seah, Sarah Mikaela, Anne-Kathrin Strauß och många fler skriver artiklar för Generations online-magasin. Dessa personer reser runt i världen och presenterar de hetaste trenderna från alla storstäder och visar hur man bär dem. I guider ger de också värdefulla tips och trix för modefotografering.

Feminin.
Elegant.
Minimalist.

Skinnkollektion

Leatherlicious

Little White Feather, Black like my Dress and Just Nude. Dessa modenyanser kunde inte vara mer klassiska val för de nya OLYMPUS axelremmarna. Den här säsongens OLYMPUS handremmar kommer också i olika nyanser som Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party och A Hint of Mint. Tilltalande pastellfärger som kommer att glädja dig som föredrar en softare look.

De tidlösa modeaccessoarerna har designats av Anne-Kathrin Strauss. Som modebloggare och modell hon har en intuition för de fashionabla behoven i vår tid. Anne-Kathrin har under lång tid varit internationellt känd för sin oefterhärmliga stil och perfekta look.

Snygg och elegant

Axelväskan och Bucket Bag är absoluta måsten från Leather Collection. Snygg och elegant med alla funktionella fördelar från vadderade kameraväskor . Insidan ger garanterat alla mode-älskare högre puls.

Den nya kamera Outfiten bestående av en body jacket och en matchande axelrem som ger kameran ett annorlunda utseende varje dag. Resultatet är en kombination av traditionell design och ett modernt svar på flexibilitet och mångsidighet och som visar att mode handlar om detaljerna

Alla skinntillbehör

 • Kamera outfit

  Få din kamera klädd nu! Med en kombination av en snygg OLYMPUS Body Jacket och en matchande Axelrem kan du ge din kamera ett annorlunda utseende. Tillverkad av äkta mocka och stilrena färger kommer kameran att passa in ännu mer med din stil.

 • Bucket bag

  Tillverkad av smidig mocka och med alla fördelar av en vanlig kameraväska kommer denna vadderade Bucket Bag att bli en av de IT-måsten av året. Ett tillbehör du kommer att älska och andra kommer att vilja ha.

 • Handremmar

  Olympus handremmar skapas med högsta designkonst för att koppla ihop mode med fotografering. Snygga färger kommer att glädja alla modeälskare. Och tillsammans med en OLYMPUS PEN, är de bekväma och säkra.

 • Axelremmar

  OLYMPUS justerbara axelremmar är tillverkade av äkta skinn i olika färger och kopplar ihop mode med fotografering. Ett måste-ha tillbehör för alla modemedvetna människor med livsglädje och en passion för design, fotografering och storstadspuls.

 • Axelväskor

  Olympus axelväskor är snygga och eleganta med alla de funktionella fördelarna som vadderade kameraväskor har. Tillsammans med ett avtagbart axelband i äkta skinn utgör de en kombination av traditionell design och ett modernt svar på flexibilitet och mångsidighet.

För
Material
Girls

Stilkollektion

En touch av glitter får dig att skina.

Oavsett om du är ute på nattklubb eller är på en elegant fest - att dansa hela natten gör livet så mycket roligare. Dessa stunder är dom som du vill bevara för alltid. Men vem vill bära runt en kamera i en stor väska som inte ens är snygg?

OLYMPUS tillbehör är den perfekta följeslagaren för alla våra kameror och gör att de får en touch av glamor. Dessa clutches i silver, guld och svart med halsremmen ger en touch av dekadens. Det gör kameran passar din look ännu mer.

Alla Stiltillbehör

 • Halsremmar

  OLYMPUS halsbandsrem är den perfekta följeslagaren när du vill ta med kameran på festen. Tillverkad av läderliknande material och metall utrstrålar den en touch av dekadens. Den gör att din kamera blir en del av din look och blir din favoritaccessoar på dansgolvet.

 • Axelrem

  OLYMPUS Axelrem är tillbehöret att bära på en girls night out. Du kan använda den för din kamera eller till din OLYMPUS Clutch. Tillverkad av läder och färgad I silver och guld ger detta varje kvinna den glamorösa attityd hon förtjänar.

 • Clutches

  OLYMPUS clutches för kameror är en perfekt följeslagare för att dansa hela natten. Tillverkad av äkta skinn är de ett måste oavsett om du är på nattklubb eller på en elegant fest.

Mode. Konst?
Absolut!

Designerkollektion

Ink Couture

Mode har sedan länge blivit en egen konstart. Kända designers anses som stora konstnärer i vår tid. Så det är ingen överraskning att färg och design på axelremmen kombineras för att ge en unik look.

Designad av Sarah Mikaela med kalligrafibläck, är detta inte bara ett måste för alla fashionistas, det är hennes konstverk med fingret på modepulsen. Valet av det blåa bläcket är ingen tillfällighet. Den sofistikerade färgen är en av säsongens trender. Oavsett om det är en del av en blå look, eller bara som en accessoar till en outfit, är denna axelrem en modeaccessoar som du inte vill vara utan.

Fashionistas-fotografer

Tillbehören gör en outfit. Det är därför OLYMPUS har skapat tillbehör med en wow-faktor - OLYMPUS Designkollektion. Olympus axelband Get Together,Get Together, Killing Me Softly, Hej Peacock, Feel Boho, Funky Town, Blom Fantasy och färgspel utstrålar en känsla för trender och harmoniska mönster. Samtidigt är axelbanden lätta byta ut så att de kan matcha din outfit. Den vackert utformade OLYMPUS påsen i två storlekar omsluter OLYMPUS PEN och dess objektiv mjukt. Den vadderade insidan erbjuder ett perfekt skydd för din kamera. Underbara följeslagare för alla modemedvetna fotografer.

För varje kvinna. Varje dag. Varje tillfälle.

Alla designertillbehör

 • Axelremmar

  Tillbehören gör en outfit. Det är därför OLYMPUS har skapat dessa axelremmar med en wow-faktor. Olympus axelremmar finns i ett stort utbud av mönster som utstrålar en känsla för trender och harmoniska mönster.

 • Väskor

  Dessa vackert utformade påsar från OLYMPUS omsluter kameran eller objektivet för varje fashionista. Fantastiska fashionabla följeslagare.

DOES YOUR HEART BEAT FOR FASHION & LIFESTYLE?

Hämta inspiration och påbörja din egen kreativa resa med PEN.

Oavsett om du vill få din profil i sociala medier att sticka ut, bli bättre på att fota eller lära dig mer om vårt system har vi rätt innehåll för dig.

Upptäck  

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.

Följ oss