Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
 
 

E-M5 Mark II

YOU ARE FREE.
 
x
Med bildstabilisering Utan bildstabilisering

E-M5 Mark II: Skarp genialitet.

Klara, färdiga, klart - med världens mest kraftfulla bildstabilisering *. Perfekt för att ta skarpa bilder och filmer i svagt ljus utan stativ. Från vertikala och horisontella vinkelrotationer till vertikala och horisontella förskjutningar och rullande rörelser, inbyggd 5-Axis VCM IS kompenserar för alla möjlig oskärpa. Det ger även en tydlig bild i sökaren för stabil inramning.

*Enligt CIPA Standard. I februari 2015.

0

mindre*

0

lättare*

*jämfört med genomsnittlig D-SLR kamera

E-M5 Mark II: Styrka i din hand

Med E-M5 Mark II, har du ett fullständigt säkert bärbart system. Den väger in på bara 417g, och har också en konstruktion utan like. Den är stänk/damm/fryssäker, så Moder Natur inte kommer i vägen för att fånga en kreativ bild eller film.

E-M5 Mark II: Enkelt att filma

Befria dig från den besvärliga kamerastabilisator som normalt behövs för bio-liknande filmskapande. E-M5 Mark II har världens mest kraftfulla 5-Axis IS *, vilket är allt du behöver för handhållen filmning. Med den kan du filma stadigt även när du rör dig. Den höga bithastigheten på upp till 77Mbps och flera bildfrekvens-alternativ gör att du enkelt kan spela in fantastiska scener i Full HD.

OM-D Movie inkl. världens bästa 5 Axis IS (filmegenskaperna får en egen sida)

*CIPA Standard, December 2014
 •  
  Klara, skarpa bilder
 •  
  Ta-med-överallt-storlek
 •  
  Fantastiska filmer

Våra utmärkelser:

Senaste firmware uppdateringen

 • Perfekt kombination av professionell utrustning

  Kom ut ur studion och in i den verkliga världen – med den perfekta kombinationen av högpresterande kamera och blixtsystem som ger högsta rörlighet utan att det drabbar bildkvaliteten. Profotos blixtsystem Air Remote TTL-O är specialdesignat för OLYMPUS-kameror och ger dig automatiskt en tekniskt perfekt TTL-exponering. Skaffa den senaste firmwareuppdateringen till din E-M1 Mark II, E-M5 Mark II eller PEN-F för kompatibilitet.

 • E-M5 Mark II och PEN-F: Behåll dina inställningar

  Nu är allt klart. Du kan bekvämt spara många av dina kamerainställningar eller Mysets direkt på din dator. Överför sedan inställningarna till flera OLYMPUS-kameror, eller lagra särskilda inställningar för olika uppdrag.

 • E-M5 Mark II: Punktmätning av AF-markering

  Nu kan du få det bästa från två världar. Med punktmätning av AF-markering kombineras AF-markering och punktmätning så att du får ännu mer flexibilitet och frihet att fånga in med klarhet det som faktiskt är motivet för din bild.

Egenskaper
 • Fånga nya perspektiv.

  Med LCD-touchskärmen Vari-angle som viks ut åt alla håll, är du fri att filma kreativa perspektiv.

 • Boosta upplösningen

  När det gäller att fånga fina detaljer, desto högre upplösning, desto bättre. Det är därför E-M5 Mark II kommer med nya 40M High Res Shot. Genom att ta åtta foton i en sekvens och sedan kombinera dem till ett, är det idealiskt för fotografering konstverk, landskap eller annat med fantastiska 40 megapixel.

 • Bilden ovan är endast för illustrativt syfte.

  Upptäck smidigheten med trådlöst.

  Ta fullständig kontroll över din fotografering - trådlöst från din smartphone. Tack vare inbyggd Wi-Fi i E-M5 Mark II kan du justera bländare, slutartid och andra inställningar utan att ens röra kameran. Med OLYMPUS Image Share på din telefon kan du sedan dela dina bilder direkt på sociala nätverk.

   
 • Mängd av objektiv

  Upptäck ett kompakt system av objektiv som ger dig frihet: OLYMPUS Micro Four Thirds-systemet. Med över 40 linser - många av dem dammtåliga, stänktåliga eller fryssäkra - är de är perfekta för dina konstnärliga visioner, från makro till vidvinkel till telefoto. Deras höga kvalitet utnyttjar OM-Ds avancerade teknologi för att leverera tydliga filmer eller foton.

  Mer än
  40
  Micro Four Thirds Objektiv
 • Titan-färg. Det optimala uttrycket för OM-andan.

  Vi är stolta att presentera E-M5 Mark II Limited Edition - med dess titanfärg som påminner om OM-3Ti. Titanfärgen representerar OM-idealet "nytt värdeskapande", och gör detta till en exceptionell OM-D E-M5 Mark II, som finns i en begränsad upplaga, endast 7000 st i hela världen. Levereras med ägarbevis, special edition rem i högkvalitativt läder och korthållare

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titanium

  världsomfattande 7000

  ÄGARBEVIS
  KORTHÅLLARE

  LÄDER
  REM

Fler egenskaper Göm egenskaper
Tyst slutarläge

Nu kan du vara i centrum av händelserna utan att vara centrum av uppmärksamheten. Tyst slutartid ser till avtryckaren gör inte ett ljud när man trycker av - för perfekt tyst fotografering.

Live Composite läge

Förvandla motiv som kräver lång exponeringstid som t ex stjärnhimlar till ett enda fantastisk foto. Live Composite använder speciell ljuskontroll för att säkerställa den perfekta effekten. Förhandsgranska resultatet före tagning för ökad kreativitet.

Undervattenshus som tillval.

Skräddarsydd för E-M5 Mark II och vattentät ner till 45 meter ger dig det här undervattenshuset maximalt skydd så att du kan ta fotograferandet och filmandet till helt nya djup.

Utökbar

Skaffa rätt utrustning för de bilder du vill ta och de filmer du vill spela in. Förutom otaliga M.ZUIKO DIGITAL objektiv kan du välja bland batterigrepp, adapters, blixtar och mer.

OM-D E-M5 Mark II Tekniska data

 • Omd camera front
Visa mer tekniska data
Alla objektiv och tillbehör du kan tänkas behöva.

Fånga enkelt dina kreativa visioner med ett urval av fantastiska ZUIKO objektiv och förstklassiga OLYMPUS tillbehör. De erbjuder den mångsidighet du behöver för att ta din fotografering till en ny nivå.

Mängd av kvalitetsobjektiv

Från makro till vidvinkel till telefoto - OLYMPUS har ett objektiv för varje kreativ vision.

Utbud av tillbehör

Förbättra dina bilder eller filmer och din OM-D upplevelse med tillbehör för varje stil.

 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OLYMPUS-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   
Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 
Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.