Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
 

E-M5 Mark II

UTTRYCK DIG GENOM VARIATION.
 
x

OM-D Movie: Filma i freestyle.

Få världens mest kraftfulla bildstabiliseringssystem(IS)*: E-M5 Mark II med OM-D Movie. Följ handlingen på nära håll, kom nära föremålet och filma i fascinerande vinklar, medan du rör dig, och spela in tydliga, skarpa filmer samtidigt. Ingen extra extern kamerastabilisator behövs! * CIPA Standard, i December 2014

*CIPA Standard, i December 2014

OM-D Movie: Filma med kvalitet.

Använd E-M5 Mark II för att spela in filmer i fantastisk Full HD - med upp till 77Mbps och multipla bildhastigheter av 24p till 60p. Den tydliga rörelsen ser till att det ser bra ut på din storbilds-TV. Som en extra bonus kombinerar kameran förstklassig konstruktion med intuitiv hantering för att ge dig full kreativitet i alla situationer.

 

OM-D Movie: Filma med frihet

Kompakt och lätt, E-M5 Mark II har optimerats vidare för filmning. Den har en stänk-, damm- och frystålig konstruktion som ger dig friheten att filma kreativa filmer närsomhelst och överallt.

0

mindre*

0

lättare*

*jämfört med genomsnittlig D-SLR-kamera

 •  
  Skarpa bilder
 •  
  Skarp kvalitet
 •  
  Del i action

Gör dina filmer bättre än någonsin

Den senaste uppdateringen av den fasta programvaran till din E-M5 Mark II ger dig ett förbättrat verktyg för att spela in fantastiska filmer i hög upplösning utan ansträngning.

 • Nu med fokusstackning

  Tack vare den optimerade minnesfunktionen kan du nu använda fokusstackning med din E-M5 Mark II. Ge dina bilder mer djup samtidigt som du bevarar skärpan och det konstnärliga uttryck du var ute efter.*

 • Nya konstfiltret Bleach Bypass

  Som på den gamla goda tiden när färgfilm utvecklades ger konstfiltret Bleach Bypass alla motiv en varm, mystisk atmosfär. Samtidigt framhäver det metallytor på bilar, maskiner och mer.

*Kompatibelt med följande objektiv: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Egenskaper
 • Intelligent Elektronisk Sökare

  Finjustera inställningar och se den exakta bilden i sökaren innan du trycker av.

   
  270° LCD

  Rotera i valfri riktning för känslan av frihet vid varje fotografering eller filmning.

   
  Få kristallklar bild.

  Du har två alternativ för att se bilden: Vänd den vinklingsbara LCD-skärmen till nästan vilken vinkel du vill för att filma eller fotografera ur ovanliga perspektiv. Eller välj den stora elektroniska sökaren (EVF). Till skillnad från optiska sökare, låter denna OLYMPUS-sökare dig se resultatet av dina kreativa inställningar direkt i din EVF. Ljusstyrkan justeras automatiskt för en för ögat behaglig fotografering i alla situationer.

 • Subtil i scenen.

  Den elektroniska zoomoptiken innehåller en solitt byggd konstruktion som inte skakar eller vinglar när du zoomar. Den är nästintill ljudlös, så du kan använda zoomen subtilt och med minimal effekt på bilden.

 • Inspelning på proffsnivå.

  När det kommer till att prestera redigering på proffsnivå har E-M5 Mark II det du behöver; upp till 77 Mbps. Desto mer data du har samlat in, desto bättre filmkvalitet och fler efterbehandlingsval har du.

 • Fler möjligheter vid filmning.

  E-M5 Mark II ger dig mer flexibilitet med multi fram rate inspelning: i 60p, 50p, 30p, 25p or 24p. Så spela in jämna action scener, bio-lik slow-motion och med time-lapse-stil filmer, eller TV-stil filmer.

  • 24

   fps

  • 25

   fps

  • 30

   fps

  • 50

   fps

  • upp till

   60

   fps

 • Längre actiontid.

  Koppla enkelt ihop en extern monitor via HDMI till E-M5 Mark II och följ din film okomprimerad på en större skärm under inspelning. Eller anslut kameran till en HD-inspelare och få en boost i filmtid.

 • Titan-färg. Det optimala uttrycket för OM-andan.

  Vi är stolta att presentera E-M5 Mark II Limited Edition - med dess titanfärg som påminner om OM-3Ti. Titanfärgen representerar OM-idealet "nytt värdeskapande", och gör detta till en exceptionell OM-D E-M5 Mark II, som finns i en begränsad upplaga, endast 7000 st i hela världen. Levereras med ägarbevis, special edition rem i högkvalitativt läder och korthållare

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Titanium

  världsomfattande 7000

  ÄGARBEVIS
  KORTHÅLLARE

  LÄDER
  REM

Mer egenskaper Göm egenskaper

Extra uttag för tillbehör

Sätt på en extra mikrofon för att förbättra ljudkvaliteten på filmerna. Lyssna in genom att använda hörlurar som du kan ansluta via tillbehöret HLD-8.

Hands-free filmkontroll

Använd din smartphone med Wi-Fi som fjärrkontroll för att starta och stoppa inspelningen och fånga upp till 30fps - utan att ens flytta kameran efter att den har blivit placerad rätt.

Avancerad tidskod-inställning

För att göra redigering enklare i post-production, kan du manuellt mata in starttiden för time code identification eller använda drop frame time code för att addera precision.

 

och användarna instämmer

Läs mer

Steve Huff

Jo,den är underbar och fantastisk den gamla E-M5 ...

Läs mer
Läs mer

MirrorLessons

Resenärens perfekte följeslagare (...) Nästan alla finesser kan komma till hands vid en eller annan tidpunkt under en resa.

Läs mer

OM-D E-M5 Mark II Specifikationer

 • Omd camera front
Visa mer specifikationer
Alla objektiv och tillbehör du kan tänkas behöva.

Fånga enkelt dina kreativa visioner med ett urval av fantastiska ZUIKO objektiv och förstklassiga OLYMPUS tillbehör. De erbjuder den mångsidighet du behöver för att ta din fotografering till en ny nivå.

Förstklassigt objektivutbud

Från makro till vidvinkel till telefoto - OLYMPUS har ett objektiv för varje kreativ vision.

Utbud av tillbehör.

Förstärk dina bilder eller filmer och din OM-D upplevelse med tillbehör för alla stilar.

 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OLYMPUS-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.