Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
REVOLUTIONERANDE. PÅ ALLA SÄTT OCH

Snabb prestanda

Upplev sekvensfotografering som vida överträffar DSLR-kameror. E-M1 Mark II ger både AF/AE-spårning och låsning vid en fantastisk 20,4 HD-megapixel med många detaljer. Tack vare parallell bearbetning blir även snabbrörliga motiv i upp till 60 fps tydliga och skarpa.

 • Enkel autofokus

  Välj exakt när sekvensfotografering ska aktiveras med Single AF (S-AF) – E-M1 Mark II tar upp till 60 bilder per sekund medan du följer ett motiv som rör sig snabbt med den elektroniska sökaren. Alla bilder tas i högupplöst RAW-format.

  60

  fps

  RAW

 • Kontinuerlig autofokus

  Fortsätt fota bekymmersfritt med kontinuerlig autofokus (C-AF). AF/AE-spårningsfunktionen håller hela tiden ett öga på motivet, för att ge dig upp till 18 fps så fort ögonblicket är inne. Alla bilder tas i högupplöst RAW-format.

  18

  fps

  RAW

 • Ögonblicken du vill föreviga

  Pro Capture

  Pro Capture börjar fota så fort du trycker ner avtryckaren halvvägs, med en buffert som kan ställas in för att ta upp till 35 bilder i full upplösning. Så fort du trycker ner knappen helt fotar kameran kontinuerligt. Eftersom du kan gå tillbaka i tiden med upp till 35 bildrutor kan du föreviga det perfekta ögonblicket utan fördröjning.

Precision och funktion

Den snabba autofokusen (AF) som är inbyggd i E-M1 Mark II har utvecklats för att föreviga blixtsnabba ögonblick exakt. Tack vare en rad avancerade funktioner har du alltid koll på motivet.

 • 121-punkters korstyp

  Ju fler desto bättre, särskilt när det gäller att spåra information som är tillförlitlig. Det är därför den fasavkännande AF-sensorn av on-chip-typ i E-M1 Mark II använder en fantastisk 121-punkters korstypslayout. Denna cross-type-sensor känner av både vertikala och horisontella linjer.

  Korstyp (spårar vertikala/horisontella linjer)

 • Subject Tracking Cluster Display

  Tack vare ett kluster med spårningsfält som visas direkt på skärmen gör avancerade Subject Tracking Cluster Display det enklare än någonsin att fokusera på motiv som rör sig vid AF-spårning.

 • AF-målläge

  Med AF-målläget kan du få de exakta och professionella resultat du förväntar dig, enklare och snabbare än någonsin. AF-målläget finns tillgängligt i de båda lägena S-AF och C-AF och fokuserar mer exakt på ditt motiv, så att ditt actionfoto blir så bra som möjligt. Vid makrofotografering är till exempel AF för små mål särskilt utformat för exakt fokus på små föremål när du tar närbilder av naturens småkryp. Bara fem huvudalternativ och en knapp med en funktion låter dig snabbt ta de bilder du vill ha i AF-läget.

Rörlighet och pålitlighet

När du dokumenterar nästa projekt eller reser genom enastående landskap hjälper
E-M1 Mark II dig att bekvämt ta bra bilder. Den har en lätt, väderbeständig konstruktion och ett avancerat batteri – perfekt för alla fotouppdrag.

 • Kompakt storlek

  Även med supertelefoto-objektivet M. Zuiko Digital PRO monterat är E-M1 Mark II mer kompakt och lättare än traditionella kameror motsvarande 35 mm, för att erbjuda enkel handhållen fotografering med större frihet.

 • Batteriets livslängd:
  440 bilder

  Laddningstid:
  2 timmar

  Ett batteri som varar länge

  Missa inte den där speciella bilden. Den nya litiumjonbatteriet låter dig ta fler bilder med E-M1 Mark II, med betydligt kortare laddningstid. Och du kan hålla koll på batterinivån med procentikonen på skärmen.

Robust konstruktion

Ett smart system av tätningar gör E-M1 Mark II stänksäker, dammsäker och fryssäker ner till -10 °C. Så att du kan fortsätta fotografera i alla väder och alla miljöer.

Utmärkt bildkvalitet

E-M1 Mark II är ett riktigt tekniskt kraftpaket. Inuti den kompakta kameran finns en ny 20M Live MOS-sensor och den avancerade TruePic VIII-bildprocessorn, tillverkad med den teknik som Olympus är kända för. Dessa kompletteras med funktioner för tydliga stillbilder och videor med biokvalitet.

 • 20.4M Live MOS-sensor och 50M High Res

  Denna snabba och snåla sensor förbättrar bildpunktsoptiken för att ge rika graderingar och förbättrad bildkvalitet, även för högkänslig fotografering. Detta kompletteras av en antireflexbeläggning på sensorn som minskar ljuseffekter och spökeffekter. För ännu högre upplösning finns 50M High Res Shot: åtta bilder kombineras för att skapa en enda högupplöst bild som motsvarar 50M.

 • TruePic VIII-bildprocessor

  E-M1 Mark II är även utrustad med denna avancerade bildprocessor som utnyttjar ett dubbelt fyrkärnigt system och dedikerad AF-beräkning. Tillsammans med 20M Live MOS-sensorn ger de kraften bakom den spännande autofokushastigheten och bildkvaliteten.

 • Inspelning av OM-D-film i 4K

  E-M1 Mark II är kompatibel med 4K (3840 x 2160) och C4K (4096 x 2160),
  vilket gör den perfekt för riktig filmning. Max bithastighet är 237 Mbps och du kan välja mellan en bildhastighet på 30P och 24P, vilket låter dig spela in i digital biokvalitet på 4K.

 • Femaxlig bildstabilisering

  Bildstabiliseringsmekanismen har omarbetats från och med E-M1 Mark II och ger upp till 6,5 slutarstegs kompensationsprestanda* för pålitlig kompensering för kameraskakning. Detta revolutionerande IS-system passar perfekt för videofunktionerna hos E-M1 Mark II och gör denna OM-D-modell perfekt för handhållen fotografering i alla ljus samt handhållen filmning.

  *Tillsammans med M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO.

Fler givande funktioner

 • Tyst slutarläge

  Det går nu att stänga av slutarljudet och alla elektroniska ljud för att kunna fota helt tyst, vilket ger dig möjlighet att föreviga vilda djur som fåglar utan att ge ett pip ifrån dig.

 • Fokusgaffling och fokusstackning

  Den här funktionen är speciellt användbar vid makrofotografering och låter dig ta flera bilder av motivet och sedan stapla dem för att skapa en enda bild med skärpa ända ut i kanterna.*

 • Live Composite-läge

  Ta vackra nattbilder och fota i svagt ljus med Live Composite-läget och Live Bulb-läget. Du kan faktiskt se bilden framträda på LCD-skärmen medan du tar bilden och kan justera exponeringen helt fritt.

 • Olympus Capture

  Olympus Capture har utvecklats för att erbjuda proffs smidig tethered shooting. Dina bilder förs enkelt över via den helt nya USB 3.0 typ C-porten från E-M1 Mark II till din PC eller Mac.

E-M1 Mark II och E-M1X

Ta en titt på hur E-M1 Mark II och E-M1X ger full action på högsta nivå. Jämför funktionerna på en separat, dedikerad webbplats och fatta rätt beslut för just dig.

E-M1 Mark II Specifikationer

 • Omd camera front
Visa mer tekniska data
 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OLYMPUS-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   

MyOLYMPUS nyhetsbrev

Bli först med att uppdateras och öka din upplevelse med OLYMPUS.

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.