Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

FOTA. DELA. INSPIRERA.
  • Lätt, portabel, enkel att använda
  • För selfies: nedvikbar pekskärm
  • Avundsvärd bildkvalitet

Din nya selfie-kamera

Ta dina digitala berättelser och selfie-bilder till nästa nivå – med Olympus E-M10 Mark IV. Om du vill ta en selfie viker du bara ner pekskärmen, poserar och trycker för att ta bilden. En fördröjning på en sekund säkerställer att ditt ansikte, och inte din hand, hamnar i fokus.

Magiska konstfilter

När du vill sticka ut (eller, om vi ska vara ärliga, göra ett populärt Instagram-inlägg) kan du vrida reglaget till ART-läget. Välj mellan 16 konstfilter, som Pop Art-filtret, som nu går att justera, och Soft Focus-filtret, så kan du verkligen ge uttryck för din kreativitet. För att få den perfekta stilen kan du finjustera bildfiltrets nivå efter önskemål på kamerans pekskärm – innan du tar bilden.

En nostalgisk touch

Det senaste konstfiltret, Instant Film, ger alla bilder en diskret men tydlig vintage-känsla. Använd det med eller utan blixt, för att få olika effekter.

Komponera bilden

Det finns inte två identiska scener eller motiv. Med SCN-läget slipper du gissa dig fram till vilka inställningar du ska använda eftersom du kan optimera dem för en rad olika scener, från landskap och porträtt till stearinljus. Resultatet? Perfekta bilder varje gång.

Nytt i SCN: Panorama

Bergen. Stranden. Ett hisnande stadslandskap. Växla till panoramaläge för att ta svepande bilder med otrolig kvalitet. Håll avtryckaren på Olympus E-M10 Mark IV nedtryckt, precis som på en smarttelefon, och flytta sedan kameran horisontellt eller vertikalt. Så enkelt är det!

4K-videor hemma

Filma inte bara spännande upplevelser – skapa fantastiska 4K-videor utan stativ med din talangfulla digitala 4K-kamera. Med E-M10 Mark IV kan du föreviga minnen och ögonblick som högupplösta videor. Vid behov hjälper den femaxliga bildstabiliseringen till. Se till att filmerna blir knivskarpa utan kameraskakningar – även när du rör på dig.

Shhh, tyst fotoläge

För ögonblick som du vill föreviga utan att dra till dig uppmärksamhet – tyst fotoläge. Det stänger av alla kameraljud, så att du kan fota hur mycket du vill utan att störa lugnet.

Precis och fokuserad – spårning

Oavsett om du befinner dig i skidbacken eller på vägarna kan du ta flera bilder som en expert med hjälp av funktionen sekvensfotografering hos E-M10 Mark IV. Med hjälp av en förfinad algoritm låser den kompakta digitalkameran in på motivet och följer det genom att fokusera om mellan bilderna. För bilder i följd med upp till sex bilder per sekund.

Blixtsnabba detaljer – låst sekvensfotografering

Vet du var spänningen finns? Föreviga den med hjälp av låst sekvensfotografering på E-M10 Mark IV. Den snabba autofokusen ser till att du inte missar en enda sekund och låter dig fota upp till 15 bilder per sekund, efter en enda autofokusering.

Autofokus med förbättrad ansikts- och ögonprioritering

AF med nästa generations ansikts- och ögonprioritering hittar ansikten och ögon när du fotar och fokuserar på dem automatiskt. På så sätt kan du ta perfekta porträtt varje gång.

Via Wi-Fi och Bluetooth

Dela bilder och mer direkt via Wi-Fi-kameraanslutningen som är inbyggd i E-M10 Mark IV. Aktivera Bluetooth direkt och enkelt för att smidigt koppla samman kameran med din smarttelefon. Fotoimport som alltid är på låter dig dela bilder i sociala medier på några sekunder. Ladda bara ner den lättanvända OI.Share-appen på din smarttelefon.

OI. Share App >

Fota på avstånd

Både Wi-Fi och Bluetooth erbjuder funktioner för flexibel fjärrfotografering. Med Wi-Fi är det Live View Remote Control. Du kan även använda den batterisnåla Bluetooth-kamerafjärrkontrollen som kallas Wireless Release Control.

OI. Share App >

Instruktionsvideor

Är du nyfiken men har inte så mycket erfarenhet? Det finns en rad praktiska instruktionsvideor i OI.Share-appen som förklarar allt du behöver veta om E-M10 Mark IV. Ta en titt på dem och lär dig använda nya eller obekanta funktioner, så kan du börja ta fantastiska bilder direkt.

OI. Share App >
Du kanske tycker det här är intressant?