Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
Kraften att skapa

 • *Kamerahus endast med batteri och minneskort.

  Liten & lättviktig med klassisk design

  E-M10 Mark II - liten och lätt och ergonomiskt kompromisslös, en kamera som passar din kräsna stil och är den perfekta följeslagaren för att ta med vart du än går. E-M10 Mark II väger in på endast 360g* trots en imponerande kvalitet på metallhuset - så den kommer aldrig att tynga ner dig på resande fot eller orsaka trötta ryggar. Vackert byggd, klassisk design och uppdaterad med den senaste tekniken för de bästa bilderna.

 • Visionär: Thomas Leuthard

  5-Axlig bildstabilisator

  Perfekta bilder i svagt ljus eller på resande fot: aldrig mer oskarpa bilder vid handhållen fotografering då den klarar alla situationer tack vare E-M10 Mark IIs kraftfulla
  5-Axliga bildstabilisering (IS). Du kan njuta av att ta fantastiska bilder av hög kvalitet. OLYMPUS kraftfulla
  5-Axliga IS teknik är inbyggd i kameran för ett mer effektivt system.

 • Bilden ovan är avsedd för att illustrera

  Inbyggd Wi-Fi

  E-M10 Mark II gör det superenkelt att dela med sig av sina bilder. Ladda upp dina bilder på ett ögonblick till din smartphone genom att använda OLYMPUS Image Share (OI.Share) och dela enkelt med dig till vänner och familj. Med inbyggd Wi-Fi, kan du styra en hel rad inställningar utan att behöva röra kameran - som när du fotograferar från ett stativ där fjärrutlösare är ett måste, när kameran inte är inom räckhåll eller du befinner dig i en extrem miljö.

 •  
  Liten & Lätt
 •  
  5-Axlig
 •  
  Wi-Fi
 • E-M10 Mark II
  LIMITED EDITION

  Fox Brown

  Ett uttryck för
  sofistikation

  Presenterar en ny dimension av stil: E-M10 Mark II Limited Edition. Med sin Fox Brown läderoptik, är det en högkvalitativ OM-D att ta överallt för att uttrycka din personliga stil. Den levereras med en matchande exklusiv handrem och ett elegant silverfärgat linsskydd för att göra din look elegant. Endast 3500st finns tillgängliga över hela världen - vilket gör det till en mycket eftertraktad pjäs.

   

  Endast 3,500 tillgängliga i världen

  silverfärgat linsskydd

  Exklusiv handrem

Funktioner

 • Fantastisk OM-D Bildkvalitet

  Upplev den exceptionella upplösningen och de häpnadsväckande detaljerna som fångas av OLYMPUS Micro Four Thirds sensor och den avancerade bildtekniken som slåss mot traditionella DSLR-kameror. Tillsammans med sin mycket kraftfulla bildstabilisator, tar denna teknik fram det allra bästa i varje M.ZUIKO objektiv och levererar imponerande, skarpa bilder och filmer. Prova E-M10 Mark II och bli imponerad av bildkvaliteten!

  Visionär: Andreas Wonisch

 • Elektronisk sökare

  Ännu enklare bildkomposition: Den elektroniska OLED sökaren har 2.36m punkter för ultraklar komposition av hela motivet plus realtidsövervakning av alla inställningar och justeringar - Det ger dig all kontroll över detaljerna du behöver för att få ut det mesta av din fotografering.

  2.36

  Miljoner punkter

  OLED EVF

 • Stort optikutbud

  Ett omfattande utbud av utmärkt byggda linser med enastående optiska element som förgyller din
  E-M10 Mark II i både stil och prestanda. Från makro till telefoto till vidvinkel till fisheye - tillgång till alla objektiv du någonsin kan önska.

  Mer än

  40

  Micro Four Thirds objektiv

 • 4K Time Lapse

  Använd Time Lapse läge för att skapa en serie bilder över tid som sedan kan kompileras till en 4K film. Skapa fantastiska filmer med lysande detaljer - på alla möjliga motiv t.ex. landskap, natur, stads- och industri scener och mycket mer som lämpar sig för den magiska
  4K Time Lapse funktionen!

  Time Lapse

 • Slow Motion

  Stoltserar med flera frame rates som matchar de flesta standarderna för filmskapande. E-M10 Mark II ger dig mjuk slow motion uppspelning (4x) - som detaljrikt fångar snabbrörliga motiv.

  Slow Motion (VGA)

Fler funktioner

AF Targeting Pad

För intuitiv fokuseringsstyrningen medan du tittar genom sökaren, kan du ändra autofokus-punkten att passa ditt motiv genom att bara använda fingret på pekskärmen på baksidan av kameran. Peka på skärmen och flytta fokuseringspunkten till den plats där du vill ha den medan du samtidigt följer motivet genom sökaren.

Focus Bracketing

I det här läget tar E-M10 Mark II ett antal bilder, var och en med olika fokusinställningar. Speciellt användbar för närbilder och bättre makrofotografering.

Inbyggd blixt

E-M10 Mark II kraftfulla inbyggda blixt ger dig extra flexibilitet och hjälper dig ta vackra bilder oavsett förhållanden och och gör att du kan packa lätt på resan med ett minimum av onödiga tillbehör.

Läge för tyst slutare

Nu kan du vara i händelsernas centrum utan att själv vara centrum för uppmärksamheten. Tyst slutartid ser till att avtryckaren inte göra ett ljud när du trycker av - för helt tyst fotografering.

Live Composite läge

Fotografera vackra nattbilder och vid svagt ljus med Live Composite läget. Här kan du faktiskt se bilden träda fram på skärmen medan bilden tas - ger dig full frihet att välja bildens slutresultat vid varje fotografering.

OM-D E-M10 Mark II Specifikationer

 • Omd camera front 83.1mm 46.7mm 119.5mm
Visa mer tekniska data
Alla objektiv och tillbehör du kan tänkas behöva.

Fånga enkelt dina kreativa visioner med ett urval av fantastiska ZUIKO objektiv och förstklassiga OLYMPUS tillbehör. De erbjuder den mångsidighet du behöver för att ta din fotografering till en ny nivå.

Mängd av kvalitetsobjektiv

Från makro till vidvinkel till telefoto - OLYMPUS har ett objektiv för varje kreativ vision.

Utbud av tillbehör

Förbättra dina bilder eller filmer och din OM-D upplevelse med tillbehör för varje stil.

Du kanske tycker det här är intressant?
 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Läs mer
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OM Digital Solutions-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.