Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Testa live
 
 

E-M1: Hela kitet. Perfekt förpackat i en perfekt storlek.

Nya E-M1 ger dig mer frihet att ta de bilder du vill, med all den bildkvalitet du förväntar dig. Nya E-M1 är den mest avancerade kompakta systemkameran som någonsin tillverkats. Den baseras på Micro Four Thirds-standarden och kommer fullpackad med avancerad teknik som en förbättrad Live MOS-sensorn och TruePic VII-bildprocessor, världspremiären för DUAL FAST AF och utökade WiFi-kontroller från din smartphone – allt detta ger en enastående bildkvalitet och prestanda, vilket lyfter OM-D-serien till en helt ny nivå. Denna överlägsenhet matchas av ett kamerahus med perfekta mått som gör den lätt att bära med sig. Allt sammantaget gör att den överträffar D-SLR-kameror både vad gäller storlek och bildkvalitet.

Den kompakta systemkameran med världens mest avancerade utbud av objektiv.

Med 65 objektiv tillgängliga för nya E-M1 har du tillgång till alla objektiv du behöver. Den enastående mångsidigheten är tack vare denna nästa generations OM-D som inkluderar alla Micro Four Thirds-objektiv och nu alla Four Thirds-objektiv utöver det*. Det är inte bara det stora antalet objektiv som är imponerande. E-M1 tar också ut det bästa ur varje objektiv genom att använda DUAL FAST AF med Phase Detection AF som komplement till Contrast AF för en extremt snabb och otrolig förmåga att fånga bilden. * MMF-3-adapter krävs för användning av Four Third-objektiv.

Nya E-M1 är sprängfylld med avancerad teknik du kan lita på.

Vi har optimerat den förstklassiga OM-D-tekniken för att se till att nya E-M1 är exceptionellt tillförlitlig - för prestanda och bildkvalitet du alltid kan lita på. Bildkvaliteten har skruvats upp ett snäpp - för att få de livfulla resultat du förväntar dig. WiFi-funktionerna har utökats för mer kreativ kontroll än någonsin från din smartphone. Vi har finslipat precisionen hos ett av de snabbaste autofokussystemen på marknaden och gjort världens mest avancerade 5-axliga bildstabilisering ännu mer intelligent – detta säkerställer att alla foton och filmer du tar blir så skarpa som möjligt. Den elektroniska sökaren ger nu en större vy och mer kreativa möjligheter - för högre noggrannhet vid fotografering.

Genomsnittliga D-SLR-kameror
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
70
Micro Four Thirds-objektiv & Four Thirds-objektiv finns tillgängliga
Camera Olympus OM-D E-M1

 •  
  PERFEKT STORLEK Den avancerade systemkameran med perfekt storlek
 •  
  MÅNGSIDIGHET Världens mest avancerade objektivutbud
 •  
  TEKNIK Utvecklad att överträffa D-SLR-kameror

Våra utmärkelser:

Firmware-uppdatering till din E-M1

Dessa tre nya viktiga fotograferingsfunktioner gör att du kan få en ännu
mer proffsig upplevelse med din OM-D *:

 • Focus Stacking:
  perfekta makron

  Skapa ett foto från åtta bilder, var och en med olika fokuspunkter, som sedan slås samman för att producera en bild med fokus på alla djup. **

 • Silent Shutter:
  diskret fotografering

  Slutarljud och alla elektroniska ljud kan nu elimineras för att leverera helt tyst fotografering som ger dig möjlighet att fånga vilda djur som fåglar utan att göra ljud.

 • Avancerad film:
  flexibel filmning

  Variabla frame rates på 30, 25, och 24 bildrutor per sekund, i kombination med digital IS film-bildstabilisering, säkerställer superjämna rörliga föremål vid filmning.

*  Firmware-uppdatering tillgänglig i slutet av november 2015.
** Endast kompatibel med M.ZUIKO DIGITAL ED 40–150mm 1:2.8 PRO,
   M.ZUIKO DIGITAL ED 12–40mm 1:2.8 PRO och M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Makro-objektiv.

Övergripande suverän konstruktion, ergonomi och användbarhet.

Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1
Camera Olympus OM-D E-M1

Inte för stor, inte för liten - bara perfekt: E-M1 har de perfekta måtten med ett grepp som känns helt naturligt.

Anslut en tillvalsmikrofon till uttaget och ge dina filmer ett utökat klart stereoljud.

Det ergonomiska greppet är byggt efter din hands konturer och ger dig ett bekvämt och stadigt grepp.

Flippa spaken för att snabbt växla från bländare och slutartid till vitbalans och ISO-inställningar.

Den vinklingsbara 3-tums LCD-skärmen låter dig se allt med högsta komfort när du fotograferar - även från väldigt höga eller låga vinklar.

Varje detalj är utformad för maximal användarvändlighet - ända ned till de extra stora knapparna för högre komfort och tillförlitlighet.

Den inbyggda elektroniska sökaren ger dig en 1,3 gånger större vy än en vanlig D-SLR och slås automatiskt på när den känner att ditt öga är framför den.

Dessa direktknappar ger dig direkt åtkomst till HDR- och AF-lägesfunktionerna - eller ändra läget med omkopplaren för serietagnings- och exponeringsläge.

Växla snabbt fotograferingsläge med lägesväljaren och tryck sedan på Lock-knappen i mitten för att se till att du blir kvar i det läget.

Du kan konfigurera dessa och flera andra programmerbara knappar för direktåtkomst till de funktioner du använder mest.

 

... och användarna håller också med

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

För mig är det viktigt att en kamera är liten och nätt. Det inbyggda greppet är mycket bekvämt och gör att du funderar på att helt ta bort remmen.

Läs mer
Thomas Leuthard

Steve Huff

Alla mina vänner: Den nya Olympusen är här och låt mig säga att detta är utan tvekan den bästa Micro 4/3 kamera som någonsin gjorts (...).

Läs mer
Thomas Leuthard

MirrorLessons

E-M1 har utformats för proffs framför allt och det känner du från första stund du tar tag i kameran.

Läs mer

Häng med och utforska våra kameror

E-M1-funktioner du kommer att älska.

DUAL FAST AF. Få hastigheten och precisionen från alla autofokussystem.

Läs mer

Avancerad elektronisk sökare. Nu med en 1,3 gånger större vy än en vanlig D-SLR.

Läs mer

Unikt för OM-D: 5-axlig bildstabilisering för bilder och filmer.

Läs mer

Damm-, stänk- och fryssäker. E-M1 klarar alla terränger och väder.

Läs mer

Full kontroll över bländare, slutartid och Live Bulb från din smartphone.

Läs mer

Täcker in vertikal vinkelrotation, horisontell vinkelrotation, vertikal flytt, horisontell flytt och rullande kameraskakningar.

 

Fryssäker till -10 °C

Du kan lita på E-M1:s tålighet även i minusgrader.

Justera skärpedjup

Nu har du full bländarkontroll från din smartphone, t.ex. för att erhålla en oskarp bakgrund.

Långa exponeringar på avstånd

Ta lätta bilder direkt från din smartphone - utan skakningar uppkomna av att du rör på din E-M1.

Bildmaterialet är endast avsett för illustrerande syften.

Övriga E-M1-egenskaper

2x2 kontrollratt

Justera bländare och exponering med två rattar och vrid sedan på omkopplaren för att justera ISO och vitbalans med exakt samma rörelse. Allt på en bråkdel av en sekund.

Fotografering i tidsintervaller

Skapa otroliga timelapsesekvenser på film där tiden verkar röra sig snabbare än i verkligheten, tack vare E-M1:s kraftfulla funktioner för intervallfotografering och timelapsefilmer.

Art Filters och Photo Story

Förbättra dina bilder med din egen kreativitet: lek lite med olika effekter genom att lägga till ett av 12 Art Filters, eller berätta en historia med dina bilder genom att kombinera flera bider i ett collage.

Utbyggbarhet

Ta dina fotografiska prestationer ytterligare ett steg med en mängd tillbehör och tillval - inklusive den nya MMF-3-adaptern för kompatibilitet med Four Thirds-objektiv och HLD-7-batterigreppet.

Undervattenshus som tillval

Speciellt anpassat för E-M1 och vattentätt ned till 45 meters djup - detta undervattenshus ger dig maximalt skydd när du tar din fotografering till helt nya djup.

Tethered shooting & OLYMPUS Capture*

Anslut din e-M1 till datorn och via OLYMPUS Capture kan du njuta av ett professionellt arbetsflöde som tillåter dig att göra ändringar direkt på en PC eller Mac och få det exakta fotot.

Snabb kontinuerlig autofocus

Supersnabb autofokus prestanda, kontinuerlig autofokus (C-AF) ger dig upp till 9 bilder per sekund och rörliga motiv som är vassare än någonsin.

OI.Share software*

Med den senaste OI.Share programvaran kan du spela in filmer i Live View med hjälp av din smartphone - det ger ännu mer flexibilitet oavsett din film stil **.

* Dessa funktioner, plus ytterligare funktioner är tillgängliga eller kan uppdateras med den senaste firmware-uppdateringen på www.olympus-europe.com/firmware.
** Bilden som visas för den här funktionen fungerar endast som en illustration.

Andra egenskaper

 • 10,0 BPS SERIEFOTOGRAFERING I HÖG HASTIGHET
 • HDR-FUNKTIONER I KAMERAN OCH FÖRHANDSVISNING AV HDR I SÖKAREN
 • Live Bulb med histogram
 • ANPASSNINGSBARA KNAPPAR
 • FULL HD-FILM
 • SYSTEMTILLBEHÖR
 • FOCUS PEAKING
 • DAMMREDUCERING MED SSWF (SUPERSONIC WAVE FILTER)

10,0 BPS SERIEFOTOGRAFERING I HÖG HASTIGHET

E-M1 erbjuder otroligt snabb seriefotograferingskapacitet på upp till 10,0 bilder per sekund. Detta tack vare den nyutvecklade snabba bildsensorn och den kompakta högpresterande slutaren samt den snabba TruePic VII-bildprocessorn, vilket gör att du alltid kan fånga ögonblicket som inspirerat dig, hur flyktig det än må vara.

HDR-FUNKTIONER I KAMERAN OCH FÖRHANDSVISNING AV HDR I SÖKAREN

E-M1 har avancerad teknik för att ta HDR-bilder (High Dynamic Range). Och du kan även förhandsgranska dina HDR-bilder genom E-M1:s elektroniska sökare, vilket gör att du ser din HDR-bild innan du tar den och kan göra eventuella justeringar innan du trycker på avtryckaren. För HDR-bilder som blir precis som du föreställer dig dem.

Live Bulb med histogram

I Live Bulb-läget kan du se och fånga extra långa exponeringstider och få ut målningar och ljuseffekter i din bild som resultat, men du får nu även möjlighet att visa ett histogram som visar dina inställningar exakt.

ANPASSNINGSBARA KNAPPAR

E-M1 är utformad för att ge dig mångsidighet i form av anpassning till din personliga fotograferingsstil också - med anpassningsbara knappar som kan tilldelas till de funktioner och inställningar du använder oftast så att du alltid kan komma åt dem på en bråkdel av en sekund.

FULL HD-FILM

E-M1 stöder full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlars) för ännu vackrare filmer. Denna Full HD 1080-filminspelning i MPEG4 utökas ytterligare genom stereoljud, 5-axlig bildstabilisering och den senaste MSC-objektivtekniken.

SYSTEMTILLBEHÖR

Skaffa rätt utrustning för just den typ av bilder och filmer du är ute efter: med ett helt system av tillbehörsobjektiv för alla tänkbara situationer och syften. Förutom de oräkneliga Micro Four Thirds- och Four Thirds-objektiven tillgängliga för alla typer av fotografering, är E-M1 även kompatibel med ett särskilt batterigrepp och adaptrar, kraftfulla blixtar, en stereomikrofonsats och mycket mer.

FOCUS PEAKING

Toppdisplayen visar områden i fokus på skärmen som svarta eller vita kanter, vilket hjälper dig optimera kvaliteten på dina bilder när du använder manuell fokusering.

DAMMREDUCERING MED SSWF (SUPERSONIC WAVE FILTER)

Olympus är en pionjär inom självrengörande sensorteknik utformad för att minimera risken för att damm kommer in kameran när du byter objektiv: dammreduceringssystemet SSWF (Supersonic Wave Filter) aktiveras automatiskt varje gång E-M1 slås på. Ultraljudsvibrationerna över 30 000 gånger per sekund blåser effektivt bort dammpartiklarna från den skyddande dammfiltret framför E-M1:s bildsensor. De borttagna partiklarna fångas sedan upp av självhäftande absorbenter i botten av filtret.

En speciell kamera kräver speciell hantering

DEDIKERAD HOTLINE

Ring dina personliga E-M1-specialister

SNABBFIL FÖR REPARATION

Får din produkt levererad tillbaka extra snabbt

PERSONLIG UPPHÄMTNINGSTJÄNST

Den mest praktiska transporten för din E-M1

6 MÅNADERS EXTRA GARANTI

Vi tror starkt på beständigheten hos våra produkter

Gå med i Service Plus för att erhålla särskilda fördelar och extra garanti utan kostnad.
Läs mer


* Olympus ServicePlus är bara tillgängligt i vissa länder

Följ oss

Det här kanske också intresserar dig