Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Fotografering med alla funktioner

Den kompakta digitalkameran TG-3 är den ultimata, högpresterande tuffingen. Med rätt utomhusutrustning kan du enkelt fotografera alla äventyr. Den har enastående funktioner, skön ergonomi för enkel hantering och en kvalitetstextur som gör att TG-3 ser snygg ut även efter hårda tag.

 •  

  Utomhusutrustning

  Allt du behöver utomhus

 •  

  Vatten-/frystålig

  Redo för extrema förhållanden

 •  

  Stöt-/krossäker

  Klarar tuffa situationer

Våra utmärkelser:

Måste ha-funktioner på TG-3

TG-3: Missa aldrig ett tillfälle

Fånga händelserna när de händer - även vid svagt ljus.

Läs mer
 
 

TG-3: Fotografera naturen i närbild

Kom så nära Moder Natur som du kan och upptäck underbara detaljer.

Läs mer
 
 

TG-3: Dela med dig överallt

Skicka dina upplevelser världen över direkt från platsen.

Läs mer
 
 

Bilden på vänster sida är endast i illustrativt syfte.

Din vän i tuffa miljöer

Med en superljus maximal bländare på 1:2,0, kombinerar den kompakta digitalkameran TG-3 robusthet med enastående bildkvalitet vilket gör det enkelt att fotografera i tuffa miljöer. Med en vidvinklig 4x optisk zoom (25–100 mm, motsvarande 35 mm kamera), gör det kraftfulla objektivet på TG-3 att du kan fotografera vackra undervattensbilder, dansande snöflingor och annat. Möjligheterna är obegränsade.

 

Med funktionen mikroskopi kan du justera reglagen på TG-3 på samma sätt som på ett mikroskop

 

Med mikroskopstyrning kan du komma ännu närmare motivet än 1 mm via LCD:n

Visa din kreativa sida

Digitalkameran TG-3 har fyra avancerade supermakrolägen som utökar möjligheterna för närbilder: mikroskop och mikroskopstyrning, fokusstackning och fokusbracketing. Du kan fokusera på motivet så nära som 1 cm från kameraobjektivets framsida inom hela zoomomfånget med sömlös förstoring.

 

Med funktionen fokusstackning kombineras olika makrobilder i kameran för att skapa en tydlig närbild

 

Fokusbracketing tar flera fokuserade foton så att du kan välja exakt den närbild du vill ha

Visa din kreativa sida

Digitalkameran TG-3 har fyra avancerade supermakrolägen som utökar möjligheterna för närbilder: mikroskop och mikroskopstyrning, fokusstackning och fokusbracketing. Du kan fokusera på motivet så nära som 1 cm från kameraobjektivets framsida inom hela zoomomfånget med sömlös förstoring.

Trådlös enkelhet

Nu är det enklare än någonsin att dela dina upplevelser med vänner och familj, tack vare de inbyggda Wi-Fi- och OI.Share-funktionerna på TG-3. Oavsett var du är kan du trådlöst överföra foton från digitalkameran till din smartphone eller surfplatta. Eller använda din mobila enhet som fjärrkontroll för att styra inställningar och fotografering på TG-3.

Bilden på vänster sida är endast i illustrativt syfte.

Egenskaper

 
 • Brett höghastighetsobjektiv
 • Avancerad supermakrofunktion
 • Inbyggt WiFi och OI.Share
 

Fler måste ha-funktioner på TG-3

Utbyggbarhet

Med ett urval av snabbmonterade tillbehör, t.ex. LED Light Guide, fisheye- och telekonverterare och adaptrar, har du tillgång till en mängd kreativa alternativ oavsett vart dina äventyr för dig.

GPS och e-kompass

Vet var du tog bilderna: GPS-enheten visar landmärken på LCD-skärmen och registrerar dem automatiskt. Med e-kompassen kan du kontrollera riktning, latitud och longitud, och den kan vara aktiverad även när kameran är avstängd.

iHS

Genom att kombinera en snabb 16-megapixels BSI CMOS-sensor och en högpresterande TruePic-image processing engine kan du med hjälp av iHS-tekniken perfekt fånga exakt de motiv du vill - vackert och i skarp kvalitet.

TruePic VII

Tillsammans med den snabba sensorn kan nästa generations TruePic VII-bildprocessor anpassa sig exakt till den bländare du använder - för spektakulära bilder och filmer med verklighetstrogen livfullhet.

Art Filters och Photo Story

Låt din egen kreativitet förbättra dina foton: Lek med olika effekter genom att lägga till ett av 7 konstfilter eller berätta en historia genom att kombinera flera foton till ett kollage.

Intervallfotografering och timelapse-film

Genom att kombinera funktionerna för intervallfotografering och timelapse-inspelning kan du fånga soluppgångar eller unika händelser som filmer med en särskild timelapse-effekt.

Andra egenskaper

 • BLÄNDARAUTOMATIK
 • SERIEFOTOGRAFERING PÅ HÖG HASTIGHET
 • PANORAMA I KAMERAN
 • E-PORTRÄTTLÄGE
 • MOTIVLÄGEN
 • HÖGHASTIGHETSFILM
 • INTERVALLFOTOGRAFERING
 • 16 MEGAPIXEL BACKLIT CMOS
 • KOMPATIBEL MED FLASHAIR
 • KOMPATIBEL MED EYE-FI
 • STJÄRNLJUSFUNKTION MED BLIXT
 • 7,6-CM/3,0-TUMS LCD-SKÄRM MED 460 000 BILDPUNKTER
 • ANSIKTSAVKÄNNINGSTEKNIK
 • IAUTO
 • AF TRACKING
 • SKUGGJUSTERING
 • JUSTERING AV HDR-BAKBELYSNING
 • GRÅFILTER
 • SUPERMAKRO-ZOOM
 • PEKKONTROLL
 • ZOOM MED SUPERUPPLÖSNING

BLÄNDARAUTOMATIK

I A-läget får du ett kreativare utbud eftersom du direkt kontrollerar hur stor bländarens öppning är. På så sätt får du häpnadsväckande skärpedjupet och bokeheffekter.

SERIEFOTOGRAFERING PÅ HÖG HASTIGHET

Fånga ögonblicket som inspirerade dig – tack vare den nyutvecklade bildsensorn med hög hastighet och en kompakt, högpresterande slutare kombinerad med en snabb TruePic VII bildprocessor.

PANORAMA I KAMERAN

Det här läget tar tre bilder och sammanfogar dem sömlöst för att skapa en fantastisk panoramabild i kameran.

E-PORTRÄTTLÄGE

Det här motivläget jämnar ut hudtoner och förbättrar hudtexturen vilket gör ansikten speciellt attraktiva på stora HD TV-skärmar.

MOTIVLÄGEN

Välj rätt läge för motivet bland 22 motivlägen – kameran ändrar inställningarna automatiskt.

HÖGHASTIGHETSFILM

Bildtagning i hög hastighet gör att du även kan fota motiv som rör på sig snabbt i fantastisk slow motion-klarhet med 120 bilder/s eller till och med 240 bilder/s. Spela in rörelser som inte ens är synliga för det mänskliga ögat – och spela upp dem i slow motion på en tv, bild för bild.

INTERVALLFOTOGRAFERING

Med snabb och kontinuerlig bildtagning får du inte bara en chans per bild, utan du kan fota alla händelser när de händer bild för bild.

16 MEGAPIXEL BACKLIT CMOS

För högkvalitativa filmer, stillbilder och utskrifter med upp till 16 megapixel i fullständig storlek. Använd en bakupplyst CMOS-sensor och få bättre bildkvalitet med mindre brus för mer detaljerade bilder, speciellt i svaga ljusförhållanden.

KOMPATIBEL MED FLASHAIR

När du använder FlashAir i en kompatibel kamera och programvaran OI.Share på din smartphone kan du nu snabbt och enkelt överföra dina stillbilder och filmer till din mobila enhet trådlöst. Du kan redigera stillbilder direkt i programvaran med tillägget Art Filter och dela dem med nära och kära via dina sociala nätverk. Du kan kontrollera dina FlashAir-inställningar på den speciella menyn i kameran, vilket gör det enkelt att ansluta din smartphone, till och med utan dator.

Bilden på vänster sida är endast i illustrativt syfte.

KOMPATIBEL MED EYE-FI

Med ett Eye-Fi-kort kan du automatiskt överföra bilder med WiFi.
Kortet är kompatibelt med din kamera, och du kan aktivera och avaktivera kortet som du önskar direkt på inställningsmenyn.
Du kan sedan dela foton och filmer på din kamera direkt med andra enheter när behovet eller ögonblicket uppstår. Du kan överföra dem till din mobila enhet och sedan dela dem med vänner och familj via sociala nätverk.

Bilden på vänster sida är endast i illustrativt syfte.

STJÄRNLJUSFUNKTION MED BLIXT

Stjärnljusfunktion motverkar bildbrus och kameraskakningar så att du får knivskarpa bilder genom att ta flera bilder med olika exponeringsinställningar. Funktionen väljer och sätter sedan samman den lämpligaste graderingen för varje del av fotot, vilket ger en perfekt exponerad bild som du vanligtvis inte skulle kunna ta i svagt ljus utan stativ. Blixten är också aktiverad för handhållen stjärnsljusfunktion. Det innebär att bilderna kan sättas samman från olika bakgrundsbilder där förgrunden fotats med blixt. På så sätt kan du fota både för- och bakgrunden på ett läckert sätt, och garanterat få absolut optimal förgrundsljus i foton utan motiv.

7,6-CM/3,0-TUMS LCD-SKÄRM MED 460 000 BILDPUNKTER

Olympus 3-tums skärmar är det första valet för att enkelt komponera, granska och dela med sig av bilder och filmer. Bildkvaliteten hos dessa skärmar kännetecknas av levande färgåtergivning och hög kontrast med en förbättrad upplösning på upp till 460-tusen bildpunkter och suveräna nya tekniker för ännu mer förbättrade visnings- och komponeringsmöjligheter.

ANSIKTSAVKÄNNINGSTEKNIK

En teknik som söker efter ansikten i en komposition och identifierar dem som huvudobjekt. Ansiktena får sedan automatiskt skärpa och exponeringen justeras optimalt för att skapa en bild som är skarp på de rätta ställena med perfekt exponering. Avancerad ansiktsavkänningsteknik finns för foton och videor och kan känna av upp till åtta ansikten.

IAUTO

Den utvecklade nya versionen av iAuto känner igen en större mängd olika situationer och tillämpar automatiskt rätt inställningar för att skapa bästa möjliga bild. Det gör det enkelt att ta bilder och filma proffsigt med bara en knapptryckning, till och med under vattnet.

AF TRACKING

Systemet spårar ett rörligt föremål automatiskt och behåller det i skärpa för optimalt exponerade bilder. Det memorerar till och med motivet när det hamnar utanför bilden och fortsätter att spåra det när det dyker upp igen.

SKUGGJUSTERING

Ta snygga foton av människor i situationer med hög kontrast som vanligtvis skulle vara svårt att fota. Med hjälp av kraften i TruePic-processorn kan tekniken för avancerad skuggjustering automatiskt justera ljusstyrka och gradering, vilket minskar bildbrus i mörka områden för att skapa ett naturligt foto.

JUSTERING AV HDR-BAKBELYSNING

Istället för att bara ta en bild tar kameran flera bilder mycket snabbt med olika exponeringsinställningar. Sedan sätts de automatiskt samman. Resultatet blir ett collage med foton som blandas sömlöst tillsammans till en perfekt exponerad kombinerad slutgiltig bild. Fånga motivet precis som du vill ha det, till och med om du fotar i motljus.

GRÅFILTER

Med det inbyggda ND-filtret får du extra exponeringskontroll och kan exempelvis ta bilder i bländarprioritetsläge när objektivet är inställt på maximal bländarinställning, till och med i svaga ljusförhållanden där fotot vanligen överexponeras.

SUPERMAKRO-ZOOM

Fota de små sakerna i livet i extrem närbild, med extra precision och klarhet med optisk zoom och zoom med superupplösning. Kom så nära motivet som 1 cm och zooma till en brännvidd på upp till 200 mm (motsv. 35 mm) för enastående förstoring.

PEKKONTROLL

På menyn TAP Control (pekkontroll) kan du kontrollera kameran genom att peka på kamerahuset, och bläddra genom att luta på kamerahuset – perfekt när du har vantar på dig.

ZOOM MED SUPERUPPLÖSNING

Till skillnad från vanlig digital zoom, som kompromissar med bildupplösning och skärpa till förmån för zoomkraft, förlänger Olympus zoom med superupplösning det optiska zoomintervallet digitalt. Den kan exempelvis öka en 4x optisk zoom till 8x utan märkbart sämre bildkvalitet.

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 
Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.

Följ oss

Du kanske tycker det här är intressant?