Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOKIKARE I

Monokikare : Den kompakta lösningen för lätt användning
  • Högkvalitativ prestanda med 6x förstoring
  • Chic och kompakt design som passar i fickan
  • vattentät | imtät | smuttålig
  • Museum

    Extremt kompakt storlek, bara 87x38x25mm (LxBxH), gör att den bekvämt får plats även i små handväskor eller rockfickor, redo för att användas i ett ögonblick. Med en vikt på bara 70g, är denna produkt den perfekta följeslagaren som ger dig frihet att utforska museer utan att behöva bära runt på tung utrustning.

  • Konsert

    Kristallklar visning garanteras i alla situationer genom högkvalitativt linssystem med 16mm diameter. Huset är fyllt med kvävgas för att förhindra imma – vilket innebär att användare av Monokular I kan njuta av perfekt sikt i konsertsalen långt innan andra som inte har den fördelen kan. Tack vare att den är vattentät kan du till och med använda den under regniga utomhuskonserter.

Med den nya Monokular i erbjuder OM Digital Solutions en ta-med-överallt-lösning för att förstora avlägsna objekt med ena ögat.

Den nya produkten producerar två-dimensionella bilder och är framför allt oslagbar i storlek samtidigt som den har samma förstoringsgrad och klarhet som vanliga kikare.

Storleken är verkligen vad den nya Monokular i handlar om. Volym och vikt är ungefär hälften så stor som en kikare. Oavsett om du är på opera, teater, konstutställning eller deltar vid ett seminarium är den här modellen den idealiska lösningen för användare som vill njuta av bekvämligheten med att ha 6x förstoring vid sina fingertoppar (utan att vilja bära runt en betydligt större och tyngre kikare.)