Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Dela din passion

OLYMPUS PEN E-PL8
Design </br> av beggar.

The IT-piece

Söker du efter inspiration? Gör nya OLYMPUS PEN E-PL8 till din personliga musa. I en elegant nyans av brunt och andra stilrena färger,kommer denna digitalkamera att bli årets IT-Piece! Den moderna designen kombineras med funktionalitet och klassiska kurvor och läder tonade ytor med kontrasterande metal gör E-PL8 lysande precis som du. Remmar från vår modeaccessoar samling som matchar kamerans färg kommer att göra denna professionell kamera ett tillbehör du kommer att älska och andra kommer att vilja.

Design
av beggar.

Uttryck dig själv

Uttryck dig själv

Vi alla älskar selfies! Men som alla som någonsin försökt att ta en bra vet: selfies är en konstform i sig och svårt att få rätt. Med den nya OLYMPUS PEN E-PL8 kommer ditt självporträtt ser bra så fort du trycker på avtryckaren för första gången. Fäll ner pekskärmen på kameran så växlar den automatiskt till selfie läge. Även att ta ett foto av hela din outfit är enklare än någonsin. Ansluten till en smartphone , är denna kompakta systemkamera den fantastiska och attraktiva fotografiska assistenten våra PEN Lovers har drömt om.

Selfie uppgradering

Lev ut din passion

Mjukt ljus som smeker kärleksfullt arrangerade objekt; en takeaway kaffe förvandlas till ett konstverk; speciella mat skapelser ,som du vill dela med PEN Generation och resten av världen. Med Olympus PEN E-PL8 kan du leva ut din passion för att fånga och dela livets magiska ögonblick. Flera PEN inlägg visar dig hur. Låt de olika Art Filtren inspirera din kreativitet och ingjuta dina bilder med en distinkt känsla. Se effekterna av Art Filter i live view som gör det en enklare än någonsin tidigare att välja rätt.

Selfie uppgradering

Expandera kreativiteten

Expandera kreativiteten

DOES YOUR HEART BEAT FOR FASHION & LIFESTYLE?

Hämta inspiration och påbörja din egen kreativa resa med PEN.

Oavsett om du vill få din profil i sociala medier att sticka ut, bli bättre på att fota eller lära dig mer om vårt system har vi rätt innehåll för dig.

Upptäck  
Move it

Move it

Ibland kan en enkel bild säger mer än tusen ord. Och ibland en kort video säger mer än tusen bilder. Det kommer alltid att finnas stunder eller händelser som behöver levande bilder. Tack vare den extra MovieClip funktionen kan du filma i HD, kombinera flera kortfilmer , lägga till music och om du vill, dela dem via din smartphone .

Dela på ett vackert sätt

Dela på ett vackert sätt

Speciella ögonblick blir ännu roligare när vi kan dela dem med andra. Det är därför denna Olympus PEN kameran levereras med inbyggd WiFi och OLYMPUS Image Share app så att du kan dela dina känslor med vänner och familj när och var du vill. Högkvalitativa bilder tar din Facebook-profil och Instagram konto till en fantastisk ny nivå.

Du kanske tycker det här är intressant?
 • test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Prova nu
   
   
  test-and-wow

  Prova nu

  Utforska våra kameror och hitta din återförsäljare.

  Prova nu
   
   
 • storelocator

  Återförsäljare

  Föredrar du personlig service? Hitta en OLYMPUS-återförsäljare nära dig.

  Hitta butik
   
   
 • cart

  Köp online

  Njut av smidig och bekväm shopping 24/7, köp din nya OLYMPUS produkt i vår online-shop idag.

  Köp online
   
   

Registrera dig nu och bli belönad

Registrera en OLYMPUS-produkt och ta del av exklusiv tillgång till specialerbjudanden och mer.

Registrera dig nu
 
 

Kundservice

Välj i listan nedan vad ditt ärende gäller.