Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Den smarta och flexibla USB-mikrofonen.

RecMic II:

Utformad för korrekt resultat med röstigenkänning. Även i bullriga miljöer.

RecMic II:

Koppla in och spela upp

RecMic II-serien

UPPLEV EN NY DIMENSION INOM TAL-till-TEXT. RecMic II-serien är framtagen för att uppfylla de tuffa kraven från proffs som vill ha fantastisk användarvänlighet och resultat med alla lösningar inom tal-till-text. De fyra modellerna i den nya serien erbjuder exklusiv, innovativ brusreduceringsteknik tack vare det smarta systemet med två mikrofoner, för flexibel inriktning och brusreducering. Alla enheter har även en extra fin UV-beläggning och tysta knappar, vilket minskar störningsljud när man tar på enheten. Den antimikrobiella ytan uppfyller hygienkrav, särskilt inom medicinska områden.

Tyst miljö

Vill du ha korrekt inspelningskvalitet i alla miljöer? Du vill inte störa när du tar diktamen. Du vill känna dig fri att välja var du ska vara och njuta av frisk luft från ett öppet fönster. Men då finns alltid risken för oväntade ljud.

Bullriga miljöer

RecMic II quasi eliminerar risken för oväntade ljud. Effekten på inspelningskvaliteten av bakgrundsljud minskas markant.

Strålformning

Tack vare det innovativa, smarta systemet med två mikrofoner i RecMic II-serien ignorerar mikrofonen bakgrundsljud aktivt för korrekt röstigenkänning.

Inriktning AV

Stark inriktning på mikrofonen är en av lösningarna för att få korrekta resultat vad gäller röstigenkänning. När inriktningen är avstängd spelas ljud från omgivningen in.

Inriktning PÅ

Eftersom mikrofonerna är riktade åt alla håll kan RecMic II fokusera helt på talaren som en människa. De omgivande ljuden filtreras till stor del bort.

Den avancerade brusreduceringstekniken identifierar rösten och bevarar den. Samtidigt dämpas icke eller lite relevanta ljud utan att rösten förvrängs. Varje gång. Överallt.

Insällningarna för brusreducering och inriktning kan konfigureras via programvaran RCT (konfigureringsverktyget för RecMic) eller via knappkombinatoner utan programvara (se Snabbanvändarguiden).

Ladda ner >

Torsten Hein och Carsten Schulthes, verkställande direktörer på DAZ Diktiertechnik, Tyskland: "Inspelningskvaliteten och taligenkänningen hos testenheten är enastående tack vare de mycket känsliga mikrofonerna och den effektiva dämpningen av omgivningsljud. En ny funktion är möjligheten att kartlägga tangentbordet individuellt, vilket ger en ny nivå av programvarukompatibilitet. Datorer som känner igen tangentbord känner även igen Olympus RecMic II. Detta är ett smart sätt för Olympus att spara IT-resurser och fånga nya användare."

Romain Koenig, chef för det tekniska teamet på DICMA, Frankrike: “Testen vi gjorde i bullriga miljöer visade prov på utmärkt taligenkänning. Bullertoleransen kan anpassas på några sekunder med hjälp av två knappar på mikrofonen. På så sätt kan man enkelt gå från en tyst miljö till en bullrig miljö. Med hjälp av HID-läget i nya RecMic kan vårt tekniska team konfigurera klientlösningar utan extra drivenheter. Ingen drivenhet innebär att det fungerar med ett gemensamt operativsystem och det är mindre risk för att systemet kraschar."

Jürg Sprecher, systemingenjör på Voicepoint AG, Schweiz: “Tekniken ger optimal reducering av oönskade bakgrundsljud och korrekt resultat för transkribering och taligenkänning. Den medföljande programvaran RecMic Configuration Tool (RCT) ser modern ut och är lätt att använda.“

Besök Voicepoint >
Kompatibel med
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • Alla produkter är kompatibla

 • Alla produkter är kompatibla

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

För utvecklare: DIY

Utvecklar du din egen programvara? Vill du integrera RecMic II helt för att få fullständig kontroll över både uppenbara och dolda funktioner? Vi har en SDK (Software Development Kit) som är lätt att använda och låter dig integrera Olympus dikteringsmaskinvara enkelt. Ansök bara om den senaste SDK:n genom att klicka på den här länken..

Tillämpa >