Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

LS‑P5

ALLT-I-ETT Hi-Res-ljud
  • TRESMIC II
  • 96kHz/24bit
  • Bluetooth®

Nästa generations ljudkvalitet, på avstånd

Imponerande storlek, oöverträffad ljuddesign.

TRESMIC II riktningskontroll

Utrustad med en zoommikrofon som erbjuder unik ljudkontroll genom att kombinera inmatningen från de tre mikrofonerna och anpassa riktningen i 21 nivåer, samtidigt som ljudkvaliteten bibehålls. Välj optimala inställningar beroende på scenario, från att spela in fågelsång och musik till föreläsningar och möten.

96 kHz/24-bitars linjär PCM-inspelningskvalitet

Med stöd för en högsta samplingsfrekvens på 96 kHz och linjär PCM-inspelning vid en kvantiseringsbithastighet på upp till 24 bitar (tre gånger informationen på en CD). Plus förlustfria komprimeringsformat för FLAC-inspelning och -uppspelning, så att kvalitetsljudet bibehålls och filerna blir små. MP3-ljudformatet är även tillgängligt upp till 320 kps.

Bluetooth®-funktion

Trådlös ljudövervakning och full kontroll via en smartphone med appen DVR Remote för iOS och Android. Upp till 10 m (32 ft).

Hämta från App Store >
Hämta från Play Store >

SPL-mikrofon (ljudtryck) på 125 dB

Förvrängningsfri inspelning av allt från hög musik och omgivningsljud till fågelsång och föreläsningar.

Intelligent automatiskt, manuellt och smart inspelningsläge

Intelligent automatiskt läge anpassar automatiskt ljudnivåerna på ett dynamiskt sätt. Manuellt läge möjliggör finjustering av inspelningsnivån, för att matcha volymen från ljudkällan. Vårt nya smarta läge ställer in den optimala ljudnivån genom att lyssna på omgivningen innan inspelningen påbörjas.

Klart ljud, perfekt för röstinspelning

Det nya läget ”Bright Sound” erbjuder tydligare inspelning av tal, till exempel vid vloggning, föreläsningar eller möten. Inspelning med förhöjda nivåer i de mittre eller högre frekvenserna gör det möjligt att spela in ljud samtidigt som effekten av omgivningsljuden minimeras.

Anpassade ljudprogram för enkel inspelning

Du kan spara dina anpassade inställningar på LS-P5 och den erbjuder även brusreducering på två mikrofoner om du vill spela in i bullriga miljöer. Detta är ett ljudprogram som kallas för Bullrig miljö. Utformat för inspelning av tal i väldigt bullriga miljöer. En mikrofon lyssnar på bakgrundsljudet medan användaren pratar i den andra.

Förinspelning säkerställer att du inte missar något

Med ett förinspelningsläge på 2 sekunder missar du inte en möjlighet att spela in fågelsång eller föreläsningar på grund av fördröjningar i kontrollerna. Inspelaren kan även användas via smartphone-appen DVR.Remote.

Kombinerat USB-ljudläge

Använd som en USB-mikrofon och högtalare. Perfekt för streaming eller virtuella online-möten.

Storlek, anslutningsmöjligheter och minne

En spelare som inte tynger ner dig. Oavsett hur du spelar in krävs rätt anslutningar.

Litet format – stort ljud

Trots de högpresterande mikrofonerna och två batterierna har inspelaren en kompakt design på 39,6 x 112,2 x 16,1 mm och väger bara 78 g.

16 GB inbyggt minne (+ plats för MicroSD)

16 GB inbyggt minne som erbjuder 7 timmars Hi-Res-ljud på 96 kHz/24 bitar eller 21 timmars ljud med CD-kvalitet. Det går även att använda MicroSD-kort på upp till 2 TB (XC typ I).

Upp till 37 timmars batterilivslängd

2 uppladdningsbara AAA NiMh-batterier som kan laddas via USB medföljer. Dessutom stöds parallell strömförsörjning och laddning av batteriet med Power Delivery.

Mikrofon- och hörlursuttag

Oavsett om du ansluter en extern mikrofon eller använder LS-P5 som en kameramikrofon erbjuder den både en mikrofoningång och en line-in ingång samt ett hörlursuttag.

Slate Tone och Test Tone är praktiska vid inspelning av videokällor

Med Slate Tone kan du skicka en referenssignal till en digitalkamera, för enklare redigering. Test Tone gör det möjligt att ställa in inspelningsnivåerna på kameran.

Stativfäste

LS-P5 har ett ¼ tums skruvfäste av branschstandard för montering på en kamera (via en blixtskoadapter) eller ett mikrofonstativ.

Inbyggda redigerings- och uppspelningsfunktioner

LS-P5 har en rad inbyggda funktioner, vilket innebär att du inte behöver använda en dator.

Normalisering

För tysta inspelningar kan du välja Normalisering, då höjs ljudvolymen samtidigt som kvaliteten bibehålls och förvrängning undviks.

Uppdelning eller klippning av ljudfiler

Med inbyggd redigering kan långa inspelningar delas upp eller klippas direkt på LS-P5 utan efterbearbetning. Dessutom kan du lägga till intoning och borttoning på ljudfilerna.

Hitta inspelningarna snabbt med kalendersökning

Med kalendersökning markeras dina sparade inspelningar automatiskt med datumet och visas i ett kalenderformat, vilket gör dem lättare att hitta.

Ytterligare uppspelningsfunktioner

LS-P5 har brusreducering, för tydlig uppspelningskvalitet, och effektiv röstuppspelning, för att automatiskt hoppa över delar utan tal och bara spela upp delar av filen där det förekommer tal, vilket sparar tid och förbättrar uppspelningen vid transkribering.

Organisera enkelt dina inspelningar med anpassade mappar

Utöver att skapa mappar kan du lägga till namn som ”Konferens” eller ”Föreläsning” för inspelningsmapparna. Du kan även ändra mapp- och filnamn med hjälp av smartphone-appen DVR.Remote.

Inte bara en inspelare, ett helt system

LS-systemet erbjuder en rad tillbehör, däribland mikrofoner, stötdämpare, kablar, fodral och strömförsörjning.

Du kanske tycker det här är intressant?