Mobilversion Dölj

Det verkar som du använder webläsaren Internet Explorer 6. Den är numera för gammal.
För säkrare och mer pålitlig surfning rekommenderas uppgradering av din webläsare till en av följande:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Smartphone-diktering blir professionell. När som helst. Var som helst.

Diktera det oväntade

Diktera, kommentera och skicka. Olympus Dictation för iPhone/Android är en fantastiskt enkel inspelningsapp för diktering i farten: Smidig redigering – infoga, ersätt – och skicka sedan ljudfilen för transkribering. För företag innebär detta ökad effektivitet och minskade kostnader.

Olympus Dictation App
För Android and iPhone

Kostnadsfri provperiod!

För att få ut så mycket som möjligt av din diktamensapp kan du prova ODDS tillsammans med vårt transkriberingsprogram ODMS. Ladda ner transkriberingsmodulen ODMS R7 och prova utan kostnad i 60 dagar.

Ladda ner >

ODDS – Professionell molnlösning

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) hanterar överföringen av diktat inspelade med Olympus Dictation-app för iPhone och Android. I händelse av oväntade diktamen behövs och du inte har din professionella röstinspelning med dig, kan du enkelt spela in och trycka in diktamen till systemets arbetsflöde för att få det transkriberat innan du är tillbaka på kontoret.

Olympus Diktering för iPhone/Android

Olympus Dictation Delivery System

ODMS Transkriberingsmodul

DSS-fil

DSS-fil

DSS-fil

Administratör

Olympus Dictation Portal

ODDS Server

https

Email / ftps

Skrivare

Skrivare

Skrivare

Datasäkerhet i första hand

Ett företags data är ofta dess största tillgång. När Olympus Dictation för iPhone eller Android är anslutet till ODDS kan organisationen dra nytta av ett enormt utbud av säkerhetsfunktioner. Dikteringsfiler kan spelas in i DSS Pro-format med 256-bitars AES-kryptering. Det innebär att dikteringsfilerna är skyddade redan innan de överförs via HTTPS eller ftps och således inte kan avlyssnas av obehöriga vid någon punkt i leveranskedjan.

Sömlös integrering i befintliga dikteringsarbetsflöden

Ljudformatet DSS Pro är en etablerad industristandard för professionella röstbearbetningslösningar som möjliggör sömlös integrering och efterföljande bearbetning för att transkribera inspelade dikteringsfiler från hela världen. Metadata som t.ex. författar-ID och bransch lagras också i själva diktamenfilen. Det är även möjligt att omdirigera dikteringsfilen till företagets FTP-server så att maskinskrivarna får åtkomst till filerna oavsett var de befinner sig.

 

Olympus Dictation Portal

Olympus Dictation Portal (ODP) är ett mycket säkert och flexibelt webbaserat konfigurationsverktyg som gör det möjligt för administratörer att centralt hantera Olympus Dictation-appen och motsvarande ODDS-licenser. Konfigurationsuppgifter som t.ex. mottagaradresser för dikteringsfiler och krypteringsinställningar anges av administratören vilket betyder att författarna (slutanvändarna) kan koncentrera sig på diktering med appen. Detta håller allting så enkelt som möjligt och förhindrar misstag från användarens sida.

En bild är värd tusen ord

Det finns många situationer i yrkeslivet då budskapet bara når fram tillsammans med visuell stimulans. Och många i arbetssituationer är bilder oumbärliga för att kunna förmedla budskapet. Nu kan experter, konsulter och bedömare bifoga en bild med en dikteringsfil – oavsett om den spelats in på en Olympus DS-7000/DS-3500 eller genom Olympus Dictation-app – innan båda skickas till maskinskrivaren.

Dikteringsfil & bifogad bild

Du kanske tycker det här är intressant?